Cele mai citite despre rosii uscate

Cum sa scapi de puricii din locuinta

Daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa ajunga si in locuinta ta este foarte mare, caci puricii se inmultesc foarte rapid. O femela poate depune un ou pe ora, in decursul a 3 luni de viata!

Carbunele medicinal, tratament naturist bun la toate

Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente precum balonarea, halena, icterul, indigestia, flatulenta  sau intoxicatiile alimentare.   Desi carbunele medicinal este o pastila care nu beneficiaza de o atentie prea

Baia de abur, tinerete fara batranete

Cunoscuta de foarte multa vreme, baia de abur este o metoda simpla si ieftina, recomandata atat pentru ingrijirea pielii, cat si pentru tratarea afectiunilor respiratorii. Temperatura ridicat

Cele mai noi despre rosii uscate

Cand se planteaza rosiile in gradina. Secretul pe care trebuie sa-l stie toti gradinarii

Primavara este perioada in care gospodarii planteaza o multime de rasaduri de legume atat in gradina, cat si in solar. Cand vine vorba despre rosii, trebuie neaparat sa tii cont de perioada calendaristica si de conditiile de mediu. Afla de mai jos cand ar trebui plantate acestea.

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

Beneficiile si utilizarile surprinzatoare ale trandafirilor

Florile de trandafir au fost venerate de-a lungul veacurilor nu doar datorita frumusetii lor divine si aromei imbatatoare, ci si datorita numeroaselor beneficii. Trandafirul este un element de baza in numeroase produse de ingrijire a pielii si produse topice. Trandafirii au fost, de asemenea, utilizati in mod regulat in diferite bucatarii din intreaga lume pentru a adauga aroma si un gust deosebit mancarurilor.