Un preparat delicios, carpaccio de peste-spada poate fi gatit in numai 15 minute.
Ingrediente pentru carpaccio de peste-spada cu rosii cherry
- 700 g carpaccio de peste-spada
- 1 lamaie
- 1 catel usturoi
- 10 rosii cherry
- 1 lingura oragano uscat
- 1/2 pahar ulei de masline
- sare
- piper
- 1/2 legatura patrunjel
- 1 castravete, taiat sub forma de betisoare
Cum se prepara carpaccio de peste spada cu rosii cherry
Curata si spala rosiile, scoate-le coditele si taie-le felii subtiri. Lasa-le deoparte intr-un bol.
Intr-un castronel, amesteca zeama de lamaie, uleiul de masline, un praf de sare si piper. Adauga oregano uscat, usturoiul zdrobit si patrunjelul. Incalzeste acest sos la bain-marie, aproximativ 10 minute.
Aseaza pe farfurii pestele spada, presara deasupra rondele de rosii si stropeste totul cu sosul preparat anterior.
Cum se serveste carpaccio de peste spada cu rosii cherry
Serveste carpaccio imediat, cu felii de bagheta coapte si decor din betisoare de castravete.
Sursa foto : kmuto.jp