Retete de Paste

# cotlete miel reteta #cotlete miel #retete miel

Cotlete de miel cu sos de branza

 

Daca vrei ceva putin mai sofisticat pentru ziua de Paste poti alege aceasta reteta, cu sos de branza foarte usor si racoritor.

Ingrediente:

 - 2 cutii de branza Fagaras

 - 10 cotlete mici de miel

- ulei de masline

 - ardei iute si usturoi

 - menta proaspata

 -  sare si piper.

Mod de preparare:

Carnea se lasa la macerat in ulei de masline, timp in care se prepara sosul.

Se amesteca intr-un castron branza, un pic de ulei de masline, ardei iute taiat marunt, putin usturoi si putina menta proaspata.

Carnea de miel se prajeste in tigaie, dar nu mult, fiindca e foarte frageda. Se asaza pe o farfurie mare si, de jur împrejur, se pune sosul de branza, care o sa tempereze gustul puternic al mielului.

Pofta buna!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Tort cu fulgi de zapada pentru noaptea de Revelion

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mihaela Vulpe: Gogosari umpluti cu vinete, in bulion

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare