pilaf
Pe tot globul, popoarele consuma peste! Pregatit rasol, la cuptor, prajit, ciorba, bors sau la gratar, pestele este un aliment foarte gustos. In privinta efectelor sale terapeutice, expertii in [..]
pilaf
Problemele somnului sunt tot mai intalnite la adulti, jumatate dintre acestia suferind de insomnie intr-un anumit moment din viata.Plan alimentar pentru tratarea problemelor somnului Mic dejun La [..]
pilaf
Ti-e pofta de musaca insa nu stii cum se poate prepara? Ai vrea sa afli mai multe detalii despre acest fel de mancare pentru a o prepara cat mai gustoasa? Citeste randurile urmatoare si vei afla ce trebuie sa stii cand pregatesti prima data o musaca. [..]
Alte informatii despre:
musaca
,
vinete
,
carne
,
cartofi
,
legume
pilaf
Carnea de iepure este foarte gustoasa si poate fi o alternativa buna la clasicele preparate din pui sau peste. Daca vrei sa incerci o mancare diferita, ai putea alege sa gatesti iepure cu sos de mustar. Este un fel gustos si nu foarte dificil de pregatit. [..]
Alte informatii despre:
iepure
,
sos
,
mustar
,
reteta
pilaf
Bananele sunt printre cele mai sanatoase fructe si recomandate pentru parintii care vor sa-si treaca bebelusii pe hrana solida. Datorita vitaminelor si substantelor hranitoare pe care le contin... [..]
Alte informatii despre:
banane
,
bebelus
,
mancare
,
pui
,
piure
,
culinar
pilaf
Un violonist psihopat. Un om liliac. Un acordeonist marinar. Cea mai batrana sectie ritmica din istoria rock-ului. Cam asa arata echipa de soc pe care a aliniat-o Emir Kusturica pe 10 decembrie 2008 [..]
Alte informatii despre:
rock
,
alte-genuri
,
gypsy
,
punk
,
etno
,
cronica
,
concerte
,
emir kusturica
,
no smoking orchestra
,
bucuresti
,
sala palatului
,
10 decembrie 2008
pilaf
Nautul este o planta leguminoasa versatila, putand fi intrebuintata in bucatarie in multe foarte multe feluri. Are un continut bogat de proteine si constituie o masa potrivita pentru oricine. [..]
Alte informatii despre:
hummus
,
ulei de masline
,
naut
pilaf
Alb, brun, Jasmine, Basmati, cu bob rotund. Sunt tipuri de orez fiecare in parte renumit pentru savoarea lui, insa in acelasi timp deosebit prin tehnica de preparare. Iata, asadar, cum poti folosi orezul in functie de forma si de consistenta acestuia: [..]
Alte informatii despre:
orez alb
,
preparare orez
,
orez basmati
,
retete orez
,
orez brun
,
sfaturi culinare
,
orez
pilaf
Daca alimentatia din timpul postului, aleasa necorespunzator, nu face decat sa iti ridice nivelul colesterolului si al trigliceridelor, este mai bine sa nu o abordezi. Pateurile vegetale, crenvurstii din soia, cascavalul vegetal, dulciurile cu margarina, faina alba si zahar, tot soiul de covrigei, saratele, si in general toate produsele ultraprocesate care nu cresc in natura, ci in rafturile supermarketului, sunt un real pericol pentru sanatatea organismului si pot aduce dezechilibre grave, dificil de reparat. Grasimile trans (margarina si uleiurile rafinate), care se gasesc in mai toate produsele procesate, cresc colesterolul rau, il scad pe cel bun, sunt calea sigura catre bolile cardiovasculare. [..]
Alte informatii despre:
lapte vegetal
,
greseli post
,
alimente post
,
post
pilaf
Extractia dentara este o interventie chirurgicala minim invaziva, executata sub anestezie locala. Chiar daca decurge rapid si fara probleme ar trebui sa respectati indicatiile medicului si sa va relaxati, luandu-va o perioada de repaus de la exercitiile si efortul fizic. [..]
Alte informatii despre:
extractie dentara
,
extractie dinte
,
extractie masea
pilaf
Dietele stricte, riguroase, sunt greu de urmat. Drept pentru care oamenii cauta mereu metode cat mai simple de a pierde in greutate. Probabil ca daca cineva le-ar spune ca slabesc doar daca miros o floare care creste in Sudan, ar fi in stare sa isi rezerve un zbor pana acolo. Noi insa iti vom dezvalui cateva trucuri demonstrate, care te ajuta sa slabesti. [..]
Alte informatii despre:
trucuri dieta
,
alimente dieta
,
cura slabire
,
dieta
,
regim
pilaf
Lumea se schimba, iar noi incercam sa tinem pasul transformarilor. De fapt, intreaga lume se deruleaza – cu bune si cu rele – sub umbrela unui continuu breaking news. Gusturile se schimba si ele. La fel si trendurile in gastronomie. [..]
Alte informatii despre:
trenduri in gastronomie
,
gastronomie
pilaf
Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui este o carte nou lansata. Pe parcursul a 80 de pagini, intr-un format accesibil si in conditii grafice de calitate, cititorii gasesc zeci de retete delicioase, potrivite atat pentru perioada Postului Pastelui (27 februarie – 15 aprilie la ortodocsi, respectiv 22 februarie – 8 aprilie la catolici) cat si pentru masa festiva de Paste (care in acest an este in 16 aprilie – la ortodocsi si in 9 aprilie la catolici). La finalul cartii sunt prezentate descrierile si proprietatile terapeutice ale mai multor legume si fructe. [..]
Alte informatii despre:
carte cu retete
,
sarbatoarea pastelui
,
postul pastelui
pilaf
Pastele si puiul sunt doua ingrediente populare si delicioase in bucatarie, iar combinarea lor poate duce la preparate gustoase. [..]
Alte informatii despre:
gatire paste
,
paste
pilaf
Peste 1.500 de pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova sunt văduviţi, zilnic, de hrana ce li se cuvine, primind la masă doar pilaf sau varză fiartă fără carne. Carnea care ar [..]
pilaf
Pentru un sejur de minimum 500 de euro, poti vizita minunata insula a zeitei iubirii si poti fi tratat regeste in hotelurile din aceasta tara. Este un loc si pentru familii, dar si pentru [..]
pilaf
Carnea de pui poate fi ingredientul principal in multe mancaruri, alaturi de legume, fructe, sosuri, salate. Insa te-ai gandit vreodata sa gatesti mancaruri pe baza de pui care sa aiba numai cinci ingrediente? [..]
Alte informatii despre:
pui
,
carne
,
rosii
,
supa
,
salata
,
cartof
pilaf
Inspirata de vacanta pe coastele Mediteranei, din sanul frumos al Turciei, va propun astazi sa aprofundam bucataria turceasca. Mai ales ca poporul turc a influentat culinar aproape 80% din bucataria romaneasca. Ciorba, sarmale, chiftele, pilaf, fasole, pastrama, ghiveci, ciulama, ciolan, iahnie, musaca, telemea, cascaval, trufanda, ceai, cafea, rachiu si cazan, ceaun, farfurie, tava, tingire sunt doar cateva din cuvintele ce demonstreaza acest lucru. Iar, daca ne petrecem vacantele in Turcia, nu trebuie sa ne facem griji in privinta gusturilor... acestea fiind asemanatoare. [..]
Alte informatii despre:
cafea
,
linte
,
baclava
,
ceai
,
bucatarie turceasca
,
pizza turceasca
,
ayran
pilaf
Zilele de martie se apropie cu pasi repezi si ca in fiecare an avem motive sa sarbatorim. In progam avem o saptamana de rasfat, cadouri si martisoare. Mamele si bunicile noastra primeau la venirea primaverii traditionalul snur alb cu rosu, in zilele noastre insa, cadourile trebuie sa fie mai consis [..]
Alte informatii despre:
opera
,
expozitie
,
eveniment
,
premiera
,
spectacol
,
concerte
,
muzica
,
film
,
teatru