Dragoste

#pierdere interes #relatii #barbati

Lucruri pe care le fac femeile si ii fac pe barbati sa-si piarda interesul

In cazul intalnirilor, la fel ca si femeile, barbatii au si ei motive pentru care nu s-ar mai intalni a a doua oara cu o femeie. Sau motive pentru care ar pune capatu unei relatii chiar daca aceasta este una de durata. Iata ce spun barbatii despre motivele pentru care isi pierd interesul cand vine vorba despre o femeie.

Igiena neadecvata

"A intalnit recent o doamna la cina. Nici macar nu a facut dus. Ii simteam mirosul de sudoare de peste masa."

"Urasc asteptarile ca femeile sa fie mereu machiate, perfect epilate si parfumate ca o prajitura cu vanilie, dar nimeni nu ar trebui sa puta."

"Asta este dezgustator. Voi incheia intalnirea daca fata are mirosuri corporale. Nu ma deranjeaza sa nu ai parfum, dar daca mirosi ca sosetele mele de gimnastica. Nu."

"Aceasta este, de asemenea, o respingere instantanee. Am un nas sensibil si nu pot suporta ca cineva sa miroasa urat."

Declara ca nu le place ceva la partener si sunt mandre de asta

"Daca nu ma placi in cel mai rau moment al meu, nu ma meriti in cel mai bun moment al meu", doar ca cel mai rau si cel mai bun inseamna acelasi lucru."

"Dintr-un motiv necunoscut, acest lucru este atat de comun si nu pot intelege de ce.”

"Sunt un steag rosu ambulant/Am multe personalitati/Sunt complicat, asa ca noroc".  

Trateaza prost serviciul clienti

"Daca ii trateaza ca pe niste gunoaie, este doar o chestiune de timp pana cand vei primi acelasi tratament. Manierele sunt gratuite. Imprastie putina bunatate, nu toxicitate."

"In calitate de fost lucrator de restaurant, te sfatuiesc, pentru dragostea a ceea ce crezi, sa NU fii nepoliticos cu servitorii."

Le lipseste curiozitatea

"Pur si simplu nu sunt compatibil cu femeile care nu au niciun simt al curiozitatii."

"Pentru mine, este genul de femeie care ar calatori in strainatate, sa zicem in Africa sau in Asia, si care mananca doar pizza/pasta/fripturi pentru ca "mancarea locala este ciudata" si apoi se plange de ce lucrurile nu sunt ca "acasa". Adica, de ce ai calatorit?"

Nesimtirea

"Daca nu altceva, macar fii o persoana draguta."

"Fapte, daca o femeie este nepoliticoasa, este o respingere instantanee."

Isi doreste un barbat care sa o faca sa rada sau sa nu fie plictisitor

"Sunt semnele unei persoane care este incredibil de neamuzanta si plictisitoare."

"Da, o personalitate de baza care cere o maimuta dansatoare care sa o distreze."

Respiratia urat mirositoare

"M-am dus la o intalnire cu o fata pe care am cunoscut-o pe o aplicatie de dating la un meci de rugby in orasul vecin. Am dus-o cu masina pana acolo si, tot timpul cat am fost in masina, m-am tot intrebat: "Ce s-a tarat in gura ei si a murit?". In mod normal, am bomboane mentolate in masina, dar am folosit-o pe ultima in dimineata aceea. Nu m-am putut gandi la nicio scuza pentru a-i spune ca ii mirosea urat respiratia fara sa o jignesc."

"Dar respiratia de dimineata este in regula. Daca trece de ora 10 dimineata e o respingere imediata."

O atitudine si o personalitate proasta

“Sau, pentru a detalia mai mult, atitudinea de ‘femeie independenta’. Te va manevra pe parcursul intregii relatii, iar in momentul in care te vei impotrivi, te va lovi cu ‘Oricum pot trai pe cont propriu. Nu am nevoie de tine’.”

“Unii barbati au o slabiciune pentru femeile asertive, iar acestea ies in evidenta atunci cand baietii incearca sa gaseasca o partenera, dar exista o diferenta intre a fi increzator si arogant. Ambele arata la fel la inceput, dar nimeni nu vrea o relatie cu un barbat sau o femeie nepoliticoasa."

Nu-i plac animalele

"Am fost la o intalnire cu o fata care a spus ca nu are niciun interes sa imi cunoasca vreodata cainele. Este un baiat foarte bine dresat, bine crescut, care adora atentia din partea tuturor. Faptul ca nici macar nu era interesata sa il cunoasca vreodata a fost un motiv de ruptura imediata."

“Urasc persoanele care nu-si dreseaza cainii. In ceea ce priveste intalnirile, o partenera cu un caine prost dresat sau nedresat ar fi un nu masiv."

Femei care urasc barbatii

"Nu suntem toti sovini, iar masculinitatea nu echivaleaza cu misoginismul. M-am despartit de cel putin trei femei care nu pot renunta la opiniile lor misandrice declarate."

"Daca nu esti in stare sa intelegi sau sa consideri ca oamenii sunt cazuri individuale si ca ambele genuri sunt capabile de cele mai rele comportamente, dar ca nu este absolut, atunci nu prea ma intereseaza sa discut cu tine despre multe alte lucruri."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii