Dragoste

#relatie #gesturi #barbati #cuplu

Daca face aceste lucruri atunci isi doreste sa-si petreaca restul vietii alaturi de tine

Nu in fiecare zi iti gasesti persoana perfecta, asa ca atunci cand o gasesti, vrei sa te asiguri ca nu o pierzi niciodata. Exista anumite calitati pe care ar trebui sa le cauti la un partener de viata, dar exista, de asemenea, si semne revelatoare ca un tip te iubeste si ca este o alegere excelenta. 

Daca face aceste lucruri, inseamna ca vrea sa isi petreaca viata cu tine:

1. Vrea ca tu sa fii fericita

El sau ea pune fericirea ta personala mai presus de a lor - nu pentru ca asta ii ceri tu, ci doar pentru ca asa vrea el. Sa te vada zambind ii umple inima la fel de mult cum sa te vada trista ii frange. Vor sa-ti ofere tot ceea ce meriti si nu doar in ceea ce priveste bunurile materiale. Inseamna ca fac tot posibilul sa fie partenerul pe care il doresti si de care ai nevoie.

2. El nu este ispitit de alti oameni

3. Inselatul nu a fost niciodata si nu va fi o problema care sa il preocupe. Nu vor sa iti rupa increderea, dar nu intotdeauna este vorba de a face ceea ce trebuie. Fidelitatea nu este o lupta pentru ei pentru ca au zero interes sa fie cu altcineva. Cealalta persoana semnificativa este pe deplin dedicata tie si nu trebuie sa pui la indoiala acest lucru.

3. El vrea sa rezolve problemele din relatia voastra, nu sa le ignore

El sau ea nu intreaba daca puteti discuta mai tarziu sau incearca sa dea lucrurile la o parte. Este important pentru el sa va mentina relatia in cea mai buna forma. Asa ca, daca exista o problema, vor sa o abordeze si sa o rezolve intr-un mod sanatos. Ei vor doar ce e mai bun pentru relatia voastra, ceea ce inseamna ca prefera sa inteleaga problema decat sa o lase sa se inrautateasca.

4. El face tot ce poate pentru a te inveseli

Partenerul tau stie exact ce videoclipuri cu pisici te vor face sa zambesti si iti va lua gustarile preferate in drum spre casa inainte ca tu sa intrebi. Urasc sa te vada suparata si sunt dispusi sa faca tot posibilul pentru a-ti readuce buna dispozitie.

5. El pretuieste prietenia ta la fel de mult ca si intimitatea

Intimitatea este, evident, o parte importanta a unei relatii, dar nu este singurul lucru la care se gandeste. Va considerati cei mai buni prieteni si ii place ca prietenia mai presus de atractia fizica este fundamentul dintre voi doi. Dar asta nu inseamna ca le este teama sa-ti arate ca te doresc. Pretuiesc intimitatea in egala masura.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii