Dragoste

#seara romantica #romantism #cuplu

Cum organizezi o seara romantica de neuitat in cuplu

Sunteti impreuna de ani buni sau de-abia v-ati cunoscut si inca aveti fluturi in stomac? In oricare dintre situatii, cuplul vostru are nevoie de intimitate si tandrete. Iata cum sa organizezi o seara romantica in doi, pentru clipe de neuitat!

Creeaza o atmosfera speciala cu decoruri si accesorii romantice

Reusita unei intalniri cu persoana iubita sta in detaliile pe care le pregatesti, pentru crearea unei ambiante placute si relaxante. Cu putina imaginatie, transformi cel mai banal interior intr-un decor de film romantic.

Sfat pentru el: cumpara flori proaspete, pe care sa le pui in vase mici, pe podele, in alte locuri decat le asezati de obicei. Aprinde lumanari parfumate si foloseste seturi de aromaterapie. Va descoperi cu placere aceste detalii, iar zambetul ei va fi cea mai frumoasa rasplata.

Sfat pentru ea: Si barbatii au nevoie de romantism, asa ca pregateste mici surprize pe care sa le gaseasca de cum intra in casa: un cocktail tropical asezat pe masuta de langa usa, o tinuta vestimentara atractiva - ideile pot continua, asa cum stii ca-i place.

Pregateste un meniu special si bauturi fine

Cina romantica este o provocare pentru persoana care pregateste felurile de mancare, deoarece trebuie sa fie speciale, sa surprinda si in acelasi timp sa incante simturile. O idee buna este sa preparati impreuna pastele cu fructe de mare afrodisiace, spuma de capsuni sau crema de ciocolata cu ananas. Veti avea un preludiu dulce, cu arome exotice.

Alegeti o sampanie buna sau un vin rose parfumat, care sa va binedispuna si sa puna in valoare finetea specialitatilor culinare din meniu. Sorbiti licorile din cupe de cristal sau flute cu efect de perlare, si va veti simti ca niste staruri de cinema.

Alege muzica potrivita pentru o seara romantica

Surprize, decoruri, un meniu rafinat si cocktailuri cu prosecco - ce mai lipseste? Nu uita de muzica, pentru crearea unei atmosfere speciale. Stii ce melodii ii plac si care sunt cantaretii favoriti. Realizeaza un playlist si fii DJ-ul serii.

Slow-uri, blues-uri, remixuri de tango si dansuri latino - toate genurile sunt binevenite atunci cand vrei sa creezi o atmosfera incendiara pentru o seara romantica de neuitat. Daca n-ai inspiratie, cauta colectii de piese de dragoste, care cuprind hituri vechi si noi, cantece pe care le veti indragi cu siguranta.

Pregateste surprize in dormitor, pentru o noapte fierbine

Seara voastra in doi va continua in dormitor cu o noapte plina de pasiune. Ca sa te asiguri ca vei fi la inaltimea asteptarilor, foloseste produse pentru potenta, realizate din ingrediente naturale, care au efect rapid si de durata. Astfel te vei bucura de momentele intime si-i vei oferi partenerei amintiri memorabile.

Si ea ti-a pregatit surprize indraznete, precis te va surprinde cu o lenjerie provocatoare! Iar daca vreti sa va bucurati pe deplin de seara voastra romantica, alegeti jucarii si accesorii erotice, pentru ceva nou in clipele fierbinti.

Ia in considerare sfaturile prezentate si organizeaza o seara romantica de neuitat in cuplu!

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii