Dragoste

#sabotare casnicie #rupere relatii

Cum iti sabotezi singur/a casnicia. Ganduri rele care duc la ruperea relatiei

 

Este normal in orice casnicie ca uneori sa mai apara si momente mai putin placute. Exista multe motive pentru care partenerii devin mai distanti, ceea ce poate duce la finalul casniciei. Afla de mai jos care sunt cateva dintre gandurile care ti-ar putea distruge casnicia.

Unele persoane au tendinta sa se considere victime in relatia de iubire, ceea ce inseamna ca au impresia ca partenerul de viata isi doreste doar sa le faca rau. Un asemenea comportament poate fi distructiv atat pentru relatie, cat si pentru tine. O persoana care este totdeauna invinovatita de ceea ce face, uneori pe nedrept, va deveni pasiva si va incerca sa se indeparteze sau sa ascunda lucruri. 

Etichetarea partenerului este un alt gand nociv. Fiecare om are atat calitati, cat si defecte. sa cum si tu ai defecte sau anumite momente mai dificile, este valabil si pentru partenerul tau de viata.

Supozitiile. Lipsa comunicarii va duce la aparitia supozitiilor si presupunerilor in relatie. Majoritatea oamenilor se simt ofensati atunci cand cineva presupune lucruri negative despre ei. 

Gandirea pesimista. Persoanele pesimiste atrag energii negative in jurul lor, pe care le emit si persoanelor dragi cu care interactioneaza.  Este recomandat sa ai o atitudine cat se poate de optimista in casnicia ta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii