Dragoste

#ce cadouri sa nu oferi # cadouri valentine's day #valentines day

Cadouri pe care sa NU le faci de Valentine’s Day. Aduc ghinion

 

De Ziua Indragostitilor oamenii obisnuiesc sa cumpere cadouri pentru persoana iubita, fiecare in functie de preferinte si dorinte. Stiai insa ca exista cateva cadouri pe care nu e bine sa le oferi pe 14 februarie? Fie aduc ghinion, fie sunt un semn nepotrivit pentru partener/a.

Ceasurile par o idee excelenta pentru cadouri, insa o veche superstitie spune ca astfel de cadouri aduc cearta si ar masura timpul pana la ruperea relatiei.

Portofelele sau gentile goale nici ele nu sunt potrivite. Daca vrei sa le oferi, asigura-te ca pui ceva in ele, altfel este semn de paguba.

Abonament la sala. Mesajul nu este deloc ceea ce trebuie. Jumatatea ta ar putea crede ca ii transmiti subtil ca ar trebui sa faca ceva cu forma ei fizica. 

Aspirator. Nu e mare diferenta fata de abonamentul la sala. E ca si cum i-ai spune ca r fi timpul sa se ocupe mai mult de curatenie. 

Bijuteriile de chihlimbar. O veche superstitie spune ca acestea prevestesc deziluzia in relatie. 

Flori artificiale. Daca vrei sa oferi flori, cumpara-le pe cele naturale. Chiar daca sunt mai scumpe, merita sa faci un efort. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii