Dragoste

#comportamente barbati toxici #barbati toxici

Comportamente subtile ale barbatilor toxici. Fugi cat poti de ei daca ii intalnesti

Exista tot mai des situatia in care femeile se regasesc in relatii toxice. Iata mai jos cateva comportamente subtile are barbatilor toxici pe care ar fi bine sa ii eviti.

Uraste femeile

Daca esti femeie si auzi un prieten baiat spunand lucruri misogine, pleaca de acolo. Nu sta la dezbateri, spune-i doar ca prietenia voastra s-a terminat pentru ca atitudinea lui fata de femei este ingrozitoare si pleci.

Isi plaseaza intreaga valoare pe cariera lor

Ai observat vreodata cati barbati isi plaseaza intreaga valoare pe cariera lor? De exemplu, nu inteleg de ce femeile ii resping daca au o cariera cu sase cifre sau detin o casa. De asemenea, nu pot intelege de ce oamenii nu vor sa se imprieteneasca cu ei daca au un anumit titlu.

Este incapatanat si furios

O persoana care nu-si poate controla temperamentul este o responsabilitate majora si o persoana extrem de instabila. Nu face nicio greseala in privinta asta. Daca nu-si poate controla furia impotriva iubitei sau a amicilor de pahar, in cele din urma va sfarsi prin a se intoarce impotriva ta.

Obsesia pentru "ambalajul" cuiva

Ceea ce ar fi fost adecvat sau chiar "in plus" in 1990 este considerat a fi standardele de frumusete de baza pentru multe clisee din ziua de azi. Barbatii cu comportamente toxice nu vor vorbi nici macar cu femei ca prietene care nu arata ca si cum ar fi iesit din feed-urile de pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii