Dragoste

#barbat adevarat # calitati barbat #femeie

Ce calitati are un barbat adevarat? Cum se poarta cu femeia pe care o iubeste?

Multe femei spun despre partenerul lor ca este un barbat adevarat, insa doar il eticheteaza astfel atunci cand sunt indragostite, fara a tine cont de toate defectele si calitatile lui. Un barbat adevarat are o serie de calitati, care demonstreaza ca stie sa se poarte cu persoana iubita si a trecut prin diferite experiente de viata, care l-au maturizat.

Ce calitati are un barbat adevarat?

Potrivit psihologilor, un barbat adevarat te respecta si vorbeste frumos si despre alte femei. El va respecta personalitatea ta, convingerile tale religioase, nevoile tale emotionale, trecutul tau, etc. El va fi un barbat hotarat, matur, care isi va tine in orice moment cuvantul si promisiunile facute.

Un barbat adevarat se recunoaste si dupa maturitatea lui, dupa modul cum reactioneaza in diferite situatii. El are coloana vertebrala si este destul de indraznet sa-si puna ideile in practica pentru a reusi in ceea ce isi doreste.

Cand este intr-o relatie, un barbat adevarat stie sa-si aprecieze partenera, sa-i arate ca este importanta pentru el si sa-i ofere incredere. El stie sa fie si vulnerabil, afectuos, empatic, sa-si arate emotiile.

Un barbat adevarat ofera cadouri iubitei, pentru ca ea sa fie si mai fericita!

Un barbat adevarat va oferi cadouri femeii iubite si ii va face complimente in mod frecvent. El va sti sa-si surprinda iubita cu parfumuri si produse cosmetice de lux, cum sunt acelea de marca Oriflame. El va avea grija si de aspectul lui, de mirosul lui corporal, pentru a o fermeca si impresiona. Oriflame are parfumuri pentru femei, dar si parfumuri pentru barbati care au o concentratie ridicata si note floral-lemnoase, impresionante. Acestea arata grozav si sunt idei de cadouri perfecte pentru cei care sunt in relatie si se iubesc.

Femeile adora produsele de machiaj performante de la acest brand, care se gasesc si in magazinele online, precum Notino.ro. Acestea au ingrediente de calitate si formule puternice, care infrumuseteaza pielea si ofera o stare de bine si fericire. Oriflame are si produse pentru ingrijire parului, care hranesc si protejeaza parul de deteriorare, care coafeaza si ofera frumusete si fericire. Barbatii pot darui astfel de produse luxoase persoanei iubite pentru a-i face mici surprize, astfel in relatia lor va exista mai multa armonie.

Un barbat adevarat este romantic, va face declaratii de dragoste iubitei. In acest mod el isi va arata dragostea si atentia pentru ea. Romantismul este o arta in sine, insa un barbat adevarat va sti sa-si manifeste si aceasta trasatura a personalitatii sale. Pentru asta, el va tine cont de o serie de detalii. De pilda, el va alege un parfum care are note subtile floral-lemnoase, caracteristic unui barbat romantic.

Expertii spun despre parfumurile gourmet ca evoca sensibilitatea unui barbat, iar asta poate impresiona o femeie. In general, parfumurile dulci sunt apreciate in ziua de azi, desi ele sunt destul de recent aparute in istoria parfumeriei, comparativ cu alte produse de acest gen care sunt mai fresh, intense si opulente. Un barbat romantic poate alege un parfum cu note de lemn de santal care il va face sa para protector, tandru si empatic. Cele mai apreciate note de parfum care impresioneaza o femeie sunt acelea de migdale, boabe de Tonka, praline, lemn de cedru si altele.

Un barbat adevarat va sti sa aleaga parfumul cel mai potrivit pentru el, pentru a avea o aura de mister, pentru a fi mai tandru si linistitor. Acest lucru va spori atractia si il va face sa se ghemuiasca in bratele persoanei iubite.

In magazinele online (precum Notino.ro) exista o gama variata de parfumuri pentru femei, parfumuri pentru barbati si parfumuri unisex care au arome elegante ce cresc atractia, dorinta, romantismul. Acestea pot avea note florale, lemnoase, picante, de iasomie, lemn de santal, trandafir, piper, ylang-ylang si altele. Oamenii romantici prefera esentele deosebite, care se dezvaluie dupa un timp si care ofera o senzatie extraordinara. Expertii spun ca notele florale sunt foarte populare in randul barbatilor adevarati care sunt romantici.

 

 

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii