Dragoste

#cadouri pentru indragostiti #idei de cadouri #luna iubirii #cadouri

Cadouri pentru luna iubirii - Cum sa-ti surprinzi placut partenerul de cuplu

Am intrat deja in luna iubirii, si, daca nu stii inca cum sa iti surprinzi placut partenerul de cuplu, iti dam cateva sugestii din care sa te inspiri. Cu siguranta ca bijuteriile sunt algerea cea mai potrivita, dar iata cateva idei care ar putea fi utile pentru oricine.

Ursulet din trandafiri

Ofera-i partenerei tale un ursulet din trandafiri de spuma confectionati manual. Se poate gasi in mai multe culori sau combinatii de culori si ii va cuceri inima. In plus, se va putea bucura de el pentru o perioada indelungata. Gandeste-te ca, de cate ori il va vedea, isi va aminiti de tine si de declaratia ta. In plus, de ce sa ii oferi un singur trandafir, cand ii poti darui 500?!

Trandafiri, vin spumant si bomboane belgiene

Adu o schimbare majora modului un care oferi trandafirii rosii, criogenati, simbolul iubirii, al admiratiei si al respectului. Acesti trandafiri sunt garantati sa reziste peste 25 de ani si vor fi primiti cu emotii greu de uitat. In plus, nu necesita udare si ingrijire speciala, partenera ta putandu-se bucura de minunatul buchet, zi de zi, fara a se intrista de ofilirea florilor. Bomboanele de ciocolata belgiana nu au cum sa nu ii atinga inima, in timp ce sampania festiva va deschide pentru amandoi o seara incendiara. Ce metoda mai buna de a surprinde decat acest cadou special compus din 9 trandafiri criogenati, un vin spumant si bomboane belgiene exista?

Parfumul preferat

Parfumul Tom Ford Black Orchid a fost creat de compania Givaudan in 2006, dorindu-se un produs cu alura orientala. Notele de varf sunt iasomia franceza, trufa neagra, ylang-ylang, coacaz negru si citrice efervescente. In inima floral - picanta, vei regasi orhideea neagra a lui Tom Ford, in timp ce baza combina notele lemnoase (paciuli si lemn de santal), ciocolata neagra, tamaie, chihlimbar, vetiver si vanilie. Orhideea neagra este greu de gasit, parfumul fiind unul de lux, menit sa o impresioneze placut pe partenera ta.

Ceas si medalion, pentru el

Iata un cadou pentru parteneul tau: un set compus din ceas si medalion barbati Adrien Marazzi - Black-Xtreme. Ceasul Black-Xtreme face parte din colectia Signature din 2016 a lui Adrien Marazzi, designul actual fiind unul specific anului 2018. Este un accesoriu ideal pentru orice ocazie, putand sa completeze atat tinutele office, cat si pe cele smart-casual sau chiar sport-casual. Cureaua ceasului este realizata din material textil negru, ceea ce ii da un plus de eleganta si distinctie.

O zi la SPA pentru amandoi

Ce poate fi mai romantic decat sa iti inviti partenerul de viata la o zi de SPA in care sa experimentati impreuna masajul cu pietre vulcanice si pe cel suedez. Pentru relaxare completa, masajul va insista pe zona faciala si cervicala si se va aplica un tratament de hidratare pentru maini si picioare. Petalele de flori, lumanarile si muzica de relaxare care vor intregi atmosfera romantica.

Surprinde-ti partenerul intr-un mod placut cu un cadou inspirat si cauta si alte idei pe https://teamdeals.ro/valentines-day/cadouri-valentines-day/z.

Sursa foto: pxfuel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii