Dragoste

#aternativa # online dating #dating

Alternativa practica pentru online dating

Lucrurile evoleaza astazi cu o viteza impresionanta si suntem martori unor intamplari fara precedent. In secolul vitezei, totul pare ca se intampla pe repede-inainte. Zeci de aplicatii de dating au cucerit online-ul, algoritmi sofisticati, inteligenta artificiala, butoate de a gasi rapid pe cineva in proximitatea ta, sunt doar cateva dintre actualitatile datingului 2.0

Usurinta cu care poti cauta barbati sau femei singure a crescut mult apetitul persoanelor aflate in cautarea sufletului pereche pentru astfel de platforme si algoritmi. Dar ce faci daca tu nu te mai regasesti in acest segment sau daca pur si simplu esti o fire mai romantica?

Daca iti doresti o relatie serioasa si vrei sa intalnesti pe cineva din localitatea/judetul tau sau din orice alt judet din Romania (ex: barbati si femei din Constanta) poti publica un anunt matrimonial pe platforma dedicata anunturi-matrimoniale.ro iar mesajul tau ar putea ajunge la persoana potrivita. La fel de bine, poti rasfoi zecile sau sutele de anunturi de la tine din judet sau de oriunde din Romania. Publicarea unui astfel de anunt este GRATUITA, iar daca vrei sa cresti vizibilitatea anuntului ai posibilitatea de a alege anumite optiuni de promovare sau vizibilitate, contracost. Nu ai nevoie de cont pentru a vizualiza sau publica un anunt pe aceasta platforma.

Care sunt avantajele publicarii unui anunt matrimonial?

  • Anunturi verificate: Toate anunturile publicate sunt verificate de catre un operator inainte de a fi publicate.
  • Accesibilitate: Oamenii pot accesa anuntul 24/7 din orice colt al lumii.
  • Audienta mare: Platformele serioase au sute sau mii de utilizatori activi.
  • Cost redus: Publicarea unui anunt simplu este GRATUITA, iar optiunile de promovare si cresterea vizibilitatii au un cost redus astfel incat oricine sa-si permita o astfel de optiune.
  • Comunicare usoara: Ai acces la numar de telefon al persoanei care a publicat anuntul sau poti trimite un mesaj pe email prin formularul de contact.
  • Flexibilitate: Daca ai un anunt promovat, ai posibilitatea sa il modifici/ actualizezi.
  • Anunt cu fotografie: Poti alege sa publici un anunt cu fotografie, ceea ce te va ajuta sa te prezinti mult mai bine.
  • Navigarea usoara: Nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru a accesa si vizualiza anunturile disponibile pe platforma.
  • Retea extinsa: Poti publica anunt matrimonial in localitatea in care locuiesti, in proximitate sau in localitatea in care intentionezi sa te muti. Anunturile sunt valabile in toate colturile tarii.
  • Reactii rapide: Avand acces direct la numarul de telefon al persoanei care a publicat anuntul, poti intra foarte rapid in contact cu aceasta. Totusi, platforma recomanda sa ai in vedere ora la care initiezi apelul sau mesajul.
  • Actualizari regulate: Platforma si aplicatia se bucura de actualizari regulate, astfel incat sa poti naviga in siguranta.
  • Anunturi serioase: Majoritatea utilizatorilor sunt interesati de o relatie serioasa si de lunga durata iar folosirea platformei in orice alt scop decat acesta, este strict interzisa.

Publicarea de anunturi matrimoniale online poate oferi o multitudine de avantaje, iar aceasta a devenit o metoda populara pentru multi in cautarea unui partener. Desigur, este important sa abordam intotdeauna aceste platforme cu precautie si discernamant pentru a evita eventualele situatii neplacute care ar putea aparea in urma unor interactiuni cu persoane necunoscute.

In ultimele decenii, tehnologia a schimbat radical modul in care oamenii interactioneaza si se cunosc. Intr-o lume in care timpul este din ce in ce mai limitat si distantele par sa se mareasca, anunturile matrimoniale online vin ca un raspuns la nevoia de conexiune umana. Acestea ofera posibilitatea de a interactiona cu potentiali parteneri care impartasesc aceleasi valori, aspiratii si interese, dar pe care, probabil, nu i-am fi intalnim niciodata in viata de zi cu zi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii