Do it yourself

#amenajare gradina #gradina #mobilier gradina

Ai mobilier alb de gradina? Cum sa il speli in mod corect

Vara este perioada In care tuturor celor care au o gradina le place sa petreaca timp afara. Nimic nu se compara cu relaxarea In aer liber, la soare sau la umbra. Daca si tu ai mobilier din plastic alb si nu ai idee cu ce sa Il cureti pentru a reveni la nuanta initiala, iata cum trebuie spalat totul corect!

Daca ai o curte Iti poti amenaja un colt de relaxare cu mobilier de exterior confortabil. Cateva scaune si o masa Iti vor fi de mare ajutor pentru a savura o bautura rece sau pentru a citi o carte si, de ce nu, pentru o cina In familie. 

Pentru toate acestea este important sa mentii mobilierul de gradina mereu curat. Spre deosebire de metal sau lemn, scaunele alb din plastic emana o atmosfera prietenoasa. Sunt si foarte accesibile din punct de vedere al pretului dar si durabile.

Pentru a-l curata rapid foloseste un furtun cu care sa Indepartezi murdaria si polenul de pe suprafata mobilierului si aplica o cantitate mica de sapun de vase pe un burete sau pe un servetel, apoi speli mobilierul. Ulterior, foloseste si un amestec de bicarbonat de sodiu, Inalbitor sau otet si speli din nou, apoi clatesti. 

Daca pe mobilierul de gradina au aparut zone cu mucegai poti sa le cureti rapid cu un furtun cu presiune. Asigura-te ca aparatul pe care Il folosesti este setat la un nivel usor si ca folosesti miscari lente si constante. Eviti astfel deteriorarea plasticului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare