Gradina

#prezentare #Andreea Uceanu #designer de buchete de flori

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Cred cu tarie ca sa fii surprinsa cu un buchet de flori este printre cele mai frumoase lucruri care ti se pot intampla. Frumusetea florilor, atentia pusa in detalii la crearea si alegerea buchetului, bucuria de a fi speciala si de a constata ca cineva s-a gandit la tine, toate acestea fac din primirea unui buchet de flori un moment absolut special.

Din dragoste pentru flori si pentru bucuria pe care acestea o provoaca, mi-am asumat incepand din acest an misiunea de a crea buchete de exceptie pentru Floria.ro, care din 7 mai 2015 a primit titlul de Furnizor al Casei Regale. Astfel, pana in 2018, toate buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala, in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale, vor fi de la Floria.ro.

Pe langa alte activitati administrative, pasiunea, viziunea si creativitatea sunt puse la lucru pentru a crea buchete spectaculoase, care sa ramana in memoria femeilor care le primesc pentru totdeauna.

In calitate de designer de buchete creez, alaturi de alti specialistii in flori, buchete irezistibile, prin alaturari neasteptate de soiuri, culori, texturi si forme florale deosebite.

Colectia de buchete de flori pentru vara 2013 pe care am creat-o este prima manifestare de moda de buchete din Romania, care sustine misiunea noastra, de a readuce florile in casele romanilor. Pentru indeplinirea acestei misiuni suntem hotarati sa aratam tuturor ca stilul nu se reflecta doar in vestimentatie, ci si in alegerea unui buchet de flori pentru cei dragi, pentru nunta sau un alt eveniment important.

 

Dupa ce am facut primul pas in offline in primavara, cu floraria de la Campineanu, am constatat ca ne dorim sa propunem romanilor nu doar o florarie alfel, ci mai mult decat o florarie. Asa ca am creat un concept pentru un spatiu premium, Floria In Strada, in care pe langa o multitudine de flori speciale, aranjamente, buchete sau flori in ghiveci, propunem si obiecte create de artisti locali: o selectie de carti scrise de autori romani contemporani, vinuri alese din cramele romanesti si obiecte de decor semnate de designeri romani de obiect.

 

Andreea Uceanu

 

 

Designer de Buchete

Floria.ro

Articole scrise de Andreea Uceanu

  •  
  •  
Andreea Uceanu