Cele mai citite despre criptomonede

Cum se prezinta tranzactionarea de CFD-uri in viitorul apropiat?

Tranzactionarea de stocuri, CFD-uri, sau criptomonede nu mai este un lucru neobisnuit, nici macar pentru omul de rand. In ziua de astazi, toata lumea stie ce valoarea are Bitcoin, ce se intampla cu stocul Gamestop, sau care sunt CFD-urile pe care se merita sa le tranzactionezi.

Exchange-ul de criptomonede Tradesilvania a obtinut certificarea ISO 27001 – siguranta informatiei

Tradesilvania Exchange, unul dintre liderii de piata din Romania in tranzactionarea de criptomonede si bunuri digitale, a sistemelor automate de transfer financiar bazate pe blockchain a obtinut official acreditarea ISO 27001, o acreditare recunoscuta international in domeniu securitatii informatiei si care consolideaza directia companiei de a oferi solutii sigure, rapide si avantajoase pentru tranzactiile cu criptomonede.

Bitcoin, moneda digitala care a revolutionat platile

Imposibil sa nu fi auzit pana acum de Bitcoin, moneda digitala care a revolutionat modul in care se fac platile.

Cele mai noi despre criptomonede

Ce este un Fond de Indice Bursier si cum poti Investi in acesta?

Fondurile de Indici sunt un tip de vehicul de investitii care urmareste sa egaleze randamentele unui anumit indice de piata. Acestea pot ajuta investitorii sa-si diversifice portofoliile de investitii oferindu-le posibilitatea sa aleaga dintr-o mare varietate de sectoare si piete.

Avantajele Blockchain-ului - tehnologia viitorului

Se crede ca tehnologia Blockchain va schimba lumea, datorita faptului ca acest tip de tehnologie descentralizata nu poate fi sparta, falsificata sau controlata.

Viitorul nostru in Metaverse

Internetul este un loc placut de vizitat, insa nu ai vrea sa traiesti acolo.