Financiar

#cum poti face bani #bani

Cum poti face bani fara sa depinzi de un job

Cauti o modalitate alternativa de a face bani in afara programului de la job? Iti doresti un venit suplimantar sau pur si simplu vrei sa nu mai depinzi de un loc de munca?

Exista cateva moduri in care iti poti suplimenta veniturile si te poti intretine singur, fara  a depinde de un loc de munca. Iata cum poti face asta.  

Cum sa faci bani fara sa depinzi de un loc de munca

1. Investitii in actiuni cu dividende

Investitiile in actiuni cu dividente este una dintre cele mai usoare modalitati de a face bani fara un loc de munca. Dar trebuie sa ai bani pentru inceput.

Dividendele sunt plati in numerar sau in actiuni facute de companii catre actionari (de obicei trimestrial). Daca ai o suma de bani la dispozitie, investitia in actiuni cu dividende este o modalitate excelenta de a produce o sursa (relativ) stabila de bani.

De exemplu, daca investesti 100.000 de dolari intr-o companie care plateste un randament al dividendelor de 8%, vei primi 8000 $/an de la companie sub forma de dividende (sau 666,66 $/luna) fara sa faci nimic!

2. Investitii in proprietati imobiliare

Poate ai auzit ca imobiliarele sunt un mod fantastic pentru a face bani. Desigur, si aici trebuie sa ai bani pe care sa-I investesti. Pentru a obtine bani din imobiliare, cel mai simplu este sa achizitionezi unul sau doua apartamente pe care sa le inchiriezi. Acest lucru iti poate aduce cateva sute de euro pe luna, sau chiar mai mult de o mie de euro, in functie de locatie.

3. Devin-o blogger sau creator de continut

Pentru acest lucru nu iti trebuie multi bani pentru inceput. Cel mult trebuie sa investesti intr-un domeniu pentru blog, iar daca vrei sa fii creator de continut intr-o camera buna sau un telefon care face poze clare si video de calitate.

Trebuie sa ai insa rabdare pana ajungi sa devii cunoscut. Poate dura un an, doi pana cand vei putea castiga bani din aceasta activitate si pana sa ajungi popular. Iar in tot acest timp trebuie sa fii activ constant pe retelele de socializare, sa postezi zilnic si sa vii mereu cu ceva nou.

4. Treci direct la marketingul afiliat

Daca te intrebai cum sa faci bani cu un blog, una dintre modalitatile principale este marketingul afiliat. Marketingul afiliat este atunci cand vinzi produsul unei alte persoane si primesti un comision.

Daca esti interesat sa faci bani online, dar gandul de a scrie articole interminabile pe blog nu te atrage, poti trece direct la subiect si, in schimb, poti incepe cu marketingul afiliat.

Exista mii de produse si servicii pe care le puteti promova si resurse nesfarsite care sa va invete sa deveniti un maestru al marketingului afiliat.

Alte moduri in care poti face bani fara sa depinzi de un loc de munca:

  • Investitii in criptomonede
  • Investitii in active alternative
  • Efectuarea de sondaje platite

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea