Amenajarea gradinii

#decorarea gradinii #pietris #pietris ornamental #pietris gradina

Pietris ornamental, fantani arteziene sau cismele? Alege elementele de decor potrivite gradinii tale

ADVERTORIAL

Gradina si curtea ta pot dobandi un aspect deosebit si original, daca stii ce elemente de decor sa alegi. In prezent, tendintele din domeniu arata ca printre cele mai cautate si utilizate decoratiuni pentru gradina se afla cismelele. Insa oferta nu se opreste aici. Poti opta pentru pietris ornamental, rocarie pentru cascade sau fantani arteziene. Intra pe piatraonline.ro si descopera o ofera atractiva de elemente de decor pentru gradina.

Florile sunt cele mai simple decoratiuni pentru gradina. Colorate in zeci de nuante, ele pot conferi vitalitate spatiului, insa nu sunt intotdeauna de ajuns pentru a personaliza gradina. Tocmai de aceea, este bine sa te orientezi si catre elemente de decor realizate din piatra naturala.


Pietris ornamental si rocarie pentru cascade

Piatraonline.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de pietris ornamental pentru gradina si curte, cu ajutorul caruia poti crea alei serpuite sau poti delimita anumite zone. Daca ai un iaz sau te gandesti sa-ti construiesti un astfel de element de decor, alege rocarie pentru cascade pentru a decora spatiul. Intra pe piatraonline.ro si alege modelul preferat.


Jardiniere pentru flori

Gradina ta va arata minunat daca asezi din loc in loc jardiniere pentru flori din piatra naturala. Piatraonline.ro iti pune la dispozitie peste 100 de modele de jardiniere din care sa alegi ceea ce se potriveste cel mai bine gradinii tale stilate.


Fantani arteziene

Daca iti doresti o gradina cu aer misterios si relaxant, ai nevoie de un decor cu fantani arteziene. Acestea atrag instant atentia si se transforma in vedetele gradinii. Niciodata amenajarea gradinii si a curtii nu a fost mai placuta. Apeleaza la prietenii tai de la magazinul piatraonline.ro si vei avea un decor de vis acasa.



Cismele pentru gradina

De cativa ani, un nou element de decor a inceput sa cucereasca gradinile. Este vorba despre cismele. Inalte, trainice si impozante, cismelele pentru gradina sunt adevarate bijuterii de piatra naturala. Daca iti doresti si tu o cismea pentru amenajarea propriei gradini, intra pe piatraonline.ro si alege modelul perfect pentru tine.


Ghivece pentru flori

Rotunde, dreptunghiulare sau patratoase, ghivecele pentru flori arata intotdeauna bine, iar daca sunt realizate din piatra naturala, poti considera ca ai elemente de decor spectaculoase. Piatraonline.ro te intampina cu o multime de modele de ghivece pentru flori, ideale pentru amenajarea oricarui spatiu.

www.piatraonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului