Amenajarea gradinii

#pergole #amenajare terasa #terasa

Ghidul complet de amenajare a terasei de acasa, cu Sun Leader

Iti doresti o terasa moderna, confortabila si rezistenta? Daca planuiesti sa iti amenajezi o terasa de la zero sau sa o modernizezi pe cea existenta, Sun Leader te sustine cu sfaturi si idei utile intr-un ghid complet de reamenajare.

Cum iti transformi terasa intr-un colt de rai, acasa?

Pentru a te putea bucura de terasa ta nu doar in sezonul cald, iti recomandam sa o acoperi cu un acoperis retractabil. Astfel, poti sa te bronzezi vara direct pe terasa iar cand soarele devine prea puternic sau vine ploaia, o poti acoperi in cateva secunde.

In functie de zona in care locuiesti si cum iti imaginezi terasa de vis, afla ca poti sa iti petreci toata iarna pe terasa daca optezi pentru un acoperis retractabil din lamele de aluminiu. Il mai regasesti si sub denumirea de pergola bioclimatica si este cel mai rezistent acoperis retractabil pentru terase.

Iti poti alege chiar si culoarea favorita pentru pergola si pentru stalpii de sustinere, oferind un plus de originalitate terasei tale.

Urmatorul pas este inchiderea lateralelor cu pereti din sticla glisanta. Aceasta iti ofera o priveliste absolut superba in jur, lumina naturala din abundenta si protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile.

Vei putea aerisi imediat terasa sau o vei putea inchide daca alegi sistemele de inchidere cu sticla glisanta. Acestea, la fel cu acoperisurile retractabile, se controleaza din telecomanda sau din aplicatia mobila.

Imagineaza-ti doar: esti la serviciu si iti amintesti ca ai uitat terasa deschisa. Nu e nici o problema. Cu ajutorul aplicatiei mobile poti avea grija de terasa ta de la distanta!

Accesoriile perfecte care te tin pe terasa

Nu iti face griji ca ai putea fi prea expus privirilor. Pentru mai multa intimitate, poti opta pentru sisteme de umbrire de tip zipscreen. Acestea vor mentine o temperatura foarte placuta pe timp de canicula si te vor proteja si impotriva insectelor suparatoare.

Mai ai nevoie si de mobilier pentru terase, iar noi iti recomandam mobilierul din rattan sintetic, deoarece este rezistent la umiditate si temperaturi mari, flexibil, confortabil, compact, usor si usor de curatat. In plus, este foarte elegant! Chiar daca inchizi terasa, aceasta e mai predispusa la praf, iar daca ai si piscina cu atat mai mult este recomandat acest tip de mobilier pentru terase.

O atmosfera desavarsita, moderna si sofisticata vei obtine cu sistemele de iluminare reglabile. Acestea se pot monta in orice acoperis retractabil (pergola din material PVC sau pergola bioclimatica) si mentin terasa primitoare.

Pentru pardoseala, recomandarea noastra este deck-ul WPC cu lemn compozit. Acesta este realizat din lemn reciclat si polimeri non-toxici, arata foarte natural si rezista in orice conditii.

Pentru terasele cu piscina, pardoseala din WPC este foarte recomandata datorita rezistentei la umezeala.

Sun Leader este expert in amenajari de terase rezidentiale si comerciale, avand in portofoliu sute de colaborari de succes cu branduri cunoscute pe piata romaneasca.

Design minimalist, tehnologie de ultima generatie si calitate premium - asta defineste o terasa moderna, versatila si multifunctionala. Bucura-te si tu de ultimele tendinte design de terase si alege sa iti construiesti un colt de rai chiar la tine acasa, folosind ghidul complet de amenajare a terasei de acasa, cu Sun Leader!

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului