Amenajarea gradinii

# terasa de iarna # sun leader #terasa

Cum tii caldura pe terasa pe timp de iarna. Solutii eficiente si moderne de la Sun Leader

Odata cu sezonul rece incepi sa te gandesti cum si unde poti amenaja un loc in care sa te bucuri de priveliste, ferit de frig, impreuna cu toti cei dragi. Terasa este prima idee care iti vine in minte si incepi deja sa iti imaginezi cat de frumos ar fi sa iti petreci sarbatorile in compania familiei, sorbind din ceai si admirand zapada si forfota de afara - fara ca temperaturile scazute sa te afecteze.

 

Desigur, chiar daca terasele traditionale sunt prima optiune la indemana, inovatiile trebuie sa isi spuna cuvantul in noul an. Sun Leader iti propune o abordare si solutii eficiente si moderne care sa iti asigure caldura si confort pe toata durata iernii, iar vara sa fie oaza ta de racoare si liniste.

Avantajele teraselor cu acoperis retractabil. Solutii eficiente si moderne

Terasele traditionale sunt intr-adevar o cale destul de usoara pentru a amenaja un spatiu exterior, insa Sun Leader propune variante sustenabile, durabile si, pe deasupra, versatile. Terasele cu acoperis retractabil beneficiaza de functionalitati ultra moderne, iar designul este usor de integrat in functie de aspectul locuintei tale. Nu conteaza anotimpul, terasa va fi o incantare pentru toti cei care iti trec pragul.

Daca alegi o terasa cu acoperis retractabil, laterale glisante sau sisteme de umbrire multifunctionale obtii instant eleganta si confort pentru ca vei putea ajusta terasa dupa bunul plac. Vara ai parte de racoare datorita sistemului de umbrire, iar pe timpul sezonului rece esti protejat si te bucuri de caldura si confort. Efectul vizual al unei astfel de terase, accesorizata cu luminite specifice sezonului si cu decoratiuni alese cu grija va fi unul remarcat de toti invitatii la masa de sarbatori, asa ca efortul tau va fi cu siguranta rasplatit.

Calitate garantata de Sun Leader, brand recunoscut international

Ofertele Sun Leader sunt personalizabile si includ propuneri care vor schimba aspectul locuintei tale. O terasa eleganta, multifunctionala si potrivita pentru orice sezon nu numai ca este de efect, dar este si durabila. Practic, in loc sa cheltui bani pe improvizatii pentru a te bucura de un colt de natura in miezul iernii, vei realiza o investitie care isi va dovedi utilitatea pe termen lung si foarte lung. Sistemele inteligente incorporate si tehnologiile moderne iti permit modificari de design si de atmosfera prin simpla apasare a unor butoane. In plus, impermeabilitatea este o alta caracteristica ce te va incanta pentru ca nu se produce efectul de sera in interior, asa ca te bucuri de confort indiferent de momentul zilei sau de sezon.

Proiectele realizate de Sun Leader pana in prezent iti stau la dispozitie ca sursa de inspiratie, iar specialistii din care este formata echipa iti sunt alaturi la orice pas pentru a face cele mai bune alegeri pentru bucatica ta de rai. Portofoliul Sun Leader include proiecte cu terase de anvergura, dar si antreprenori si persoane fericite ca au transformat terasa locuintei sau a restaurantului in locul preferat al musafirilor si clientilor. Calitatea incontestabila a produselor si serviciilor includ acest brand pe lista scurta a colaboratorilor cu care doresti sa bifezi parteneriate durabile si avantajoase.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare