Amenajarea gradinii

#pergole retractabile # sun leader #pergole

3 motive pentru care sa alegi o terasa retractabila. Pergole retractabile Sun Leader

Nevoia de liniste si confort, de aer curat si timp liber petrecut intr-un mod placut alaturi de cei dragi, sunt tot mai prezente in viata agitata pe care o traim.

Daca locuiesti la casa, te poti considera norocos: ai mai mult spatiu si libertate de miscare decat cei care locuiesc la bloc.

Chiar daca locuiesti la casa simti nevoia sa iti amenajezi spatiul pentru petrecerea timpului liber cat mai confortabil, indiferent de vreme.

Tocmai de aceea ne-am gandit ca ti-ar placea sa ai o terasa amenajata cu pergole retractabile.

Iata principalele 3 motive pentru care o terasa de acest fel ar fi potrivita pentru tine:

1. Vei fi mai sanatos fizic si emotional

Expunerea la lumina naturala si la soare, iti va imbunatati considerabil imunitatea si sanatatea. Aerul curat, privelistea pe care ti-o ofera aceste terase cu acoperis retractabil si pereti din sticla, te ajuta sa te deconectezi si sa te simti excelent.

Atunci cand e placut afara, te poti bucura de razele soarelui si aer curat in cateva secunde: apesi butonul telecomenzii si acoperisul se retracteaza lasand soarele sa straluceasca si sa te mangaie cu razele lui.

Daca vine ploaia sau sufla vantul, in cateva secunde poti inchide acoperisul sau inchiderile de sticla tot din telecomanda sau aplicatia mobila.

2. Mai multa libertate de miscare, confort absolut

Terasa amenajata cu pergole retractabile se poate construi avand un perete de sprijin, asadar poti intra direct din casa pe terasa.

Cu ajutorul inchiderilor din sticla, ai acces usor de pe terasa in casa, de pe terasa afara sau la piscina.

Iti poti amenaja terasa cu inchideri din sticla electrice, manuale sau pereti ficsi, insa inchiderile electrice sunt deosebit de practice si elegante.

In functie de nevoile pe care le ai, poti fi sigur ca vei avea parte de confort, rezistenta si in plus nu te vei simti ca intr-o terasa clasica.

Calitatea materialelor folosite pentru aceste terase cu acoperis retractabil si calitatea inchiderilor din sticla, nu permit formarea efectului de sera, pergolele retractabile din material PVC precum si pergolele bioclimatice sunt 100% impermeabile, rezista la vant puternic, ploaie, grindina sau zapada.

3. Timp de calitate petrecut in solitudine, cu familia sau prietenii

Locurile in care ne putem petrece timpul liber sunt mai limitate in ultimul timp datorita situatiei pe care o traversam, asa ca o terasa amenajata cu acoperis retractabil iti permite sa te bucuri de timp frumos, viata si libertate.

Accesoriile multiple pe care ti le putem oferi, te ajuta sa iti amenajezi o terasa cocheta, perfecta pentru o cina in familie, pentru a lucra de acasa sau a-ti savura cafeaua, pentru a citi confortabil la lumina naturala o carte buna, sau pentru o seara de distractie cu prietenii.

Sistemele de umbrire tip rulou zipscreen pe care le poti monta peste inchiderile din sticla, te protejeaza de arsita, insecte si iti ofera intimitate.

Poti opta pentru sisteme de lumini reglabile montate in acoperis si pentru sisteme de sunete. Asadar, iti poti petrece aici zile de nastere si chiar revelionul alaturi de prieteni.

Alege Sun Leader pentru terase cu acoperis retractabil moderne, sigure si cu garantie indelungata. Ai libertatea de a amenaja orice spatiu, de a construi o terasa cu structura independenta in mijlocul naturii, iti poti alege culorile, dimensiunea, forma.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa stabilim impreuna cum vrei sa arate terasa ideala.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului