Amenajarea gradinii

#Husqvarna #drujba

Drujbele si piesele Husqvarna iti garanteaza performanta si siguranta in orice situatie

Atunci cand alegi sa achizitionezi motoferastraie suedeze, nu vei obtine doar utilaje performante, ci si piese Husqvarna de cea mai buna calitate. Impreuna, intreg angrenajul iti ofera rezultate inegalabile, fie ca vrei sa tai lemne, sa toaletezi copaci sau sa efectuezi anumite lucrari de intretinere. Destinate atat profesionistilor in domeniul silviculturii, cat si pasionatilor de agricultura, drujbele scandinave iti ofera fiabilitate, siguranta si o durata de viata indelungata.

 

Fondata in anul 1689 in Suedia, Husqvarna a produs mai intai arme, apoi masini de cusut, biciclete si motociclete, iar in prezent este lider pe piata mondiala de scule de taiat si echipamente de gradinarit. In ceea ce priveste drujbele, acestea beneficiaza de o pornire inteligenta, gratie comenzilor de accelerare, respectiv oprire si a functiei Smart Start. Functia X-Torq asigura un consum redus de combustibil si o emisie diminuata de noxe, prin urmare pot fi catalogate drept solutii ecologice.

Nu in ultimul rand, motoferastraiele realizate de acest producator reprezinta o combinatie de putere, performanta si design, fiind perfect adaptate nevoilor tale, oricare ar fi acestea. In ceea ce priveste piesele Husqvarna, le gasesti inclusiv in oferta magazinului online Roco Piese. De la bujii la amortizoare, de la pile de ascutit la simering si de la lame de drujba la filtre de benzina, aici gasesti peste 900 de piese Husqvarna 100% originale si compatibile cu toate modelele de motoferastraie.

Drujbele suedeze sunt considerate printre cele mai flexibile si sigure, acestea fiind de fapt si principalele calitati urmarite de lucratorii forestieri, care isi desfasoara activitatea in conditii deseori vitrege. Piesele Husqvarna din componenta acestor motoutilaje previn inecarea lor, iar sistemul de curatare cu aer centrifugal diminueaza uzura si prelungeste perioada dintre doua schimbari succesive ale filtrului. Mai mult decat atat, drujba va porni mult mai repede, gratie sistemului Smart Start.

Motoferastraiele electrice sunt echipate cu baterii Li-ion de 36 de volti si alte piese Husqvarna care fac intreg ansamblul foarte eficient. Motorul, special conceput fara perii, asigura aceleasi performante ca in cazul motoutilajelor alimentate cu combustibil. Totusi, adevarata calitate a variantelor electrice este ca acestea sunt mult mai silentioase si, bineinteles, prietenoase cu mediul.

De altfel, toate drujbele si piesele Husqvarna sunt create cu un singur scop in minte: protejarea utilizatorilor, dar si a naturii. Acest ultim lucru se realizeaza prin motorul special X-Torq, care reduce consumul de combustibil, dar si emisiile de noxe, pana la nivelurile acceptate de cele mai drastice reglementari europene si internationale aflate in vigoare.

Producatorul suedez isi imparte oferta de motoferastraie astfel: pentru utilizatori casnici (lucrari simple); multifunctionale (echipate cu piese Husqvarna pentru diverse tipuri de activitati mai complexe); profesionale (exclusiv pentru utilizatori experimentati si un timp de folosire indelungat, dotate cu diverse componente care eficientizeaza munca acestora); pentru ingrijirea copacilor (drujbe specializate, destinate elagajului, tunderii si indepartarii crengilor).

In cazul in care detii un motoferastrau suedez si ai nevoie de orice componente de schimb, de la lanturi la sine de ghidaj si de la echipamente de ascutire la baterii, optiunea ideala este magazinul online Roco Piese. Aici gasesti sute de piese Husqvarna, dar te bucuri si de livrare rapida si preturi reduse sau pachete promotionale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului