Amenajarea gradinii

#terasa in fata casei #design terasa #amenajare terasa #terasa

Visezi la o terasa de poveste in fata casei? Idei din care sa te inspiri

Cele mai bune spatii exterioare nu trebuie sa fie in armonie doar cu peisajul din jur, ci si sa ofere confort si un design elegant si unitar cu restul casei. Indiferent daca zona ta de petrecere a timpului in aer liber are dimensiuni mici sau mari, cu un pic de imaginatie si inspiratie o poti trasnforma intr-un spatiu elegant si plin de stil.

Iata cateva idei de terase perfecte, la fel de elegante ca si spatiile interioare pe care le completeaza, confortabile si ideale pentru petrecerea momentelor de relaxare dorite in timpul verii

Terasa pentru un conac modern

Aceasta terasa evoca imaginea si atmosfera unui conac modern care abordeaza si combina in modul cel mai armonios sensibilitatea franceza cu consfortul caselor californiene. Este o terasa eleganta, confortabila si plina de stil, care iti garanteaza clipe placute petrecute in aer liber in timpul verii sau in zilele mai racoroase ale toamnei.

O terasa moderna pentru o casa moderna

In fata acestei case de familie spectaculoasa, cu linii cat se poate de contemporane si moderne, terasa s-a cerut a fi una in aceleasi tonuri. Structura casei, care se ridica pe trei niveluri, este placut armonizata de liniile curbe ale scaunelor de pe terasa, dar si de vasele negre, sferice, cu arbori decorativi. Este o terasa simpla si confortabila care se doreste o prelungire a casei si un loc placut de petrecere a timpului in aer liber in serile placute ale verii. In ciuda dimensiunilor generoase ale casei, terasa creeaza un spatiu intim si placut, generand o senzatie de calm si relaxare.

Terasa de vis de pe malul marii

Iata o terasa superba care te indeamna la momente de relaxare si intimitate, chiar si in orele cele mai fierbinti ale verii. Pernele din diferite tesaturi si imprimeurile inspirate genereaza o atmosfera primitoare, calda si placuta. Este o terasa plina de armonie, confortabila, plina de stil si eleganta. Covorasul din centru este o piesa rustica lucrata manual si vine sa aduca un plus de caldura spatiului.

Terasa este mobilata simplu si elegant, cu mobilier de exterior alb, extrem de inspirat ales. Dimensiunile generoase te imbie la relaxare si contemplare.

Este genul de terasa pe care vei dori sa petreci cat mai mult timp, chiar si in zilele mai racoroase, infasurat intr-o patura calduroasa si admirand valurile marii.

Terasa moderna in curtea interioara

Aceasta terasa poate fi considerata un santuar care leaga interiorul de spatiul generos din fata casei. Curtea interioara, care este umbrita generos de copaci si o copertina, este spatiul ideal pentru o terasa intima si confortabila. Mobilata simplu si cu mult bun gust cu mobilier alb de gradina, terasa se remarca prin atmosfera stilata si relaxanta pe care o ofera. Abundenta de verdeata si mobilierul elegant in dimensiuni generoase fac ca acest spatiu sa fie unul primitor pentru familie si prieteni.

Este un loc pe care il descoperi cu placere, ideal pentru cafeaua de dimineata, dar si pentru discutiile lungi si timp de calitate petrecut cu cei dragi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului