Amenajarea gradinii

#statui #decoratiuni gradina #obiecte decorative #casute pasari #iliminare gradina

Accesorii decorative pentru gradina, potrivite pentru vara

Decorarea intr-un mod inedit a curtii nu depinde doar de obiectele de mobilier, ci si de accesoriile pe care le foloseti pentru a destinde atmosfera. Vara, ai mai multe optiuni pentru a crea un decor impresionant, mai ales daca si spatiul din curte iti ofera mai multa libertate. Cu putina imaginatie, iti pot transforma gradina intr-un spatiu mirific, in care sa te relaxezi si sa te distrezi in voie. Iata cateva accesorii decorative pentru gradina, potrivite pentru vara!


1. Casa pentru pasari

Daca te incanta viata in salbaticie si modul in care pasarele isi desfasoara activitatea, le poti urmari chiar la tine in curte. Asadar, amplaseaza o casa pentru pasari intr-un colt al gradinii. Astfel, nu vei avea doar un accesoriu decorativ, ci si un obiect practic, care va atrage zburatoarele in curtea ta.


2. Statuie

Pentru a aduce un plus de eleganta gradinii tale, poti amenaja spatiul din curte folosind un accesoriu sofisticat: o statuie. Astfel, vei aduce in gradina putin din rafinamentul si sobrietatea unui muzeu. Statuia poate fi fie din bronz, fie din lemn si o poti amplasa intre piesele de mobilier pentru a crea o atmosfera Zen.


3. Parasolar

Intrucat soarele puternic te-ar putea impiedica sa petreci timpul in gradina, poti rezolva aceasta mica problema cu ajutorul unui parasolar dintr-un material colorat. Astfel, parasolarul blocheaza aproximativ 90% din razele soarelui si iti permite sa te rasfeti in voie, bucurandu-te de aerul proaspat si peisajul incantator.


4. Obiecte de iluminat

Cea mai frumoasa perioada pentru a te bucura de aerul de afara, in timpul verii, este noaptea. Pentru a crea un cadru feeric la tine in gradina, poti folosi diferite obiecte de iluminat. De exemplu, in copaci poti agata lampioane colorate, care sa inveseleasca noaptea.

De asemenea, un alt accesoriu de iluminat pe care il poti folosi pentru amenajarea gradinii este fotoliul cu lumini incorporate. Format din materiale rezistente, fotoliul luminos iti permite sa stai afara si sa citesti ori sa petreci timpul alaturi de prieteni, fara sa iti faci probleme din pricina intunericului.



Sursa foto: stylisheve.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului