Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #decor gradina #paturi plutitoare #relaxare in gradina

4 tipuri de paturi plutitoare pentru relaxare totala in mijlocul naturii

In aceasta perioada, sa stai afara este unul dintre cele mai relaxante moduri de a petrece timpul liber, bucurandu-te de aerul proaspat si privelistea minunata. Daca la toate acestea adaugi si confortul, tabloul va fi complet. Pentru a obtine confortul dorit, poti alege sa-ti amenajezi spatiul din curte folosind paturi plutitoare. Acestea te vor ajuta sa te relaxezi intr-o ambianta extraordinara. Iata unele dintre cele mai frumoase paturi plutitoare pe care le poti folosi pentru a-ti decora gradina!

1. Pat plutitor colorat

Mireasma florilor din gradina si varietatea de culori care alcatuiesc peisajul din fata casei vor face o pereche buna, pentru a contribui la relaxarea ta, cu patul plutitor colorat. Astfel, iti va fi transmisa o stare de buna dispozitie, care te va destinde si te va reincarca cu energie pozitiva. Adauga cateva perne colorate si, fara indoiala, te vei putea odihni in voie, in aer liber, departe de poluare si de agitatia orasului.

2. Pat plutitor alb

Albul este culoarea linistii, a unui nou inceput si a perfectiunii, astfel ca poti trai momente perfecte de liniste si confort in patul plutitor alb amplasat in curtea ta. Daca spatiul din gradina iti permite, poti adauga si o fantana in decorul acesteia, care sa contribuie la procesul de relaxare. Sa asculti apa curgand, in timp ce te odihnesti in patul plutitor, poate fi un mod inedit de a petrece timpul.

3. Pat plutitor tip cort

Un alt model de pat plutitor care te va ajuta sa te relaxezi este cel tip cort. Astfel, daca timpul nu iti permite sa pleci in vacanta, iti vei putea imagina ca faci asta, in momentele de liniste pe care ti le acorzi la sfarsitul unei zile obositoare. Patul plutitor de tip cort contribuie la crearea unei atmosfere specifice drumetiilor. In plus, acesta te protejeaza de insectele care ti-ar putea deranja momentele de liniste.

4. Pat plutitor pentru foisor

Daca spatiul din gradina iti permite sa iti amenajezi un foisor, iti poti monta patul plutior exact in centrul acestuia. Astfel, vei decora un spatiu de vis, unde sa te bucuri de clipe de liniste si confort.



Sursa foto: stylisheve.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului