Indiferent de culoarea pentru care optezi, adauga ouale fierbinti in substanta obtinuta si lasa-le sa stea pana cand obtii intensitatea dorita. Pentru culori foarte intense le poti lasa peste noapte in frigider.
Gri-albastrui
Amesteca o cana de coacaze congelate cu o cana de apa. Lasa-le sa stea la temperatura camerei pana cand coacazele se topesc si compozitia are aceeasi temperatura cu cea din incapere. Indeparteaza coacazele.
Albastru
Taie 1/4 varza rosie in bucati mici si adauga peste aceasta patru cani de apa fierbinte. Amesteca bine apoi adauga doua linguri de otet. Lasa totul sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei. Indeparteaza apoi varza.
Verde
Indeparteaza coaja de la 6 cepe rosii si adaug-o in doua cani de apa timp de 15 minute. Scurge apoi apa si adauga 3 linguri de otet.
Portocaliu
Indeparteaza coaja de la 6 cepe galbene si adaug-o in doua cani de apa timp de 15 minute. Scurge apoi apa si adauga 3 linguri de otet.
Sursa foto: theurbanbaker.com
Maro
Amesteca o cana de cafea foarte tare cu o cana de otet.
Rosu
Taie o sfecla de marime medie in cubulete si adauga pestea aceasta patru cani de apa clocotita si 2 linguri otet. Las-o sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei si strecoara sfecla.
Mov deschis
Amesteca o cana de suc de grapefruit cu o lingura de otet.
Sursa foto principala: triedandtasty.com