Poze van der sar

Iata cele mai relevante poze despre van der sar de pe acasa.ro

Cele mai citite despre van der sar

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Cum sa fii un turist de admirat

Iti amintesti cum ai privit in vacanta acele persoane galagioase, care faceau scandal din orice? Ai evitat sa te asezi la masa langa un grup de turisti lipsiti de maniere? Daca ai avut astfel de experiente, stii cat de important este sa faci o impresie buna in tara in care mergi.

Cele mai noi despre van der sar

Ce este protectia pasiva impotriva incendiilor?

Protectia pasiva impotriva incendiilor este o parte importanta in proiectarea oricarei cladiri mai mari sau publice. In timp ce rolul protectiei active impotriva incendiilor este de a stinge focul, rolul protectiei pasive este de a preveni extinderea focului si fumului in intreaga cladire si de a proteja cladirea impotriva unei prabusiri. Acest lucru este realizat prin imbunatatirea rezistentei la foc a cladirii si etansarea cailor care ar permite raspandirea focului. Un plan pentru protectie pasiva impotriva incendiilor include patru elemente cheie pe care le vom explica pe scurt in acest articol.

Coronavirus Romania! 7.765 de noi imbolnaviri si 26 de decese in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 7.765 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 852 mai putine fata de ziua anterioara. 1.472 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 90 de zile dupa prima infectare.

KINOdiseea Open Air revine intre 23 august si 3 septembrie in Bucuresti

Cea de-a XIV-a editie a KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Publicul Tanar (open air) revine in Bucuresti, de asta data in Parcul Obor, in perioada 23 august - 3 septembrie si aduce pe marele ecran din aer liber douasprezece filme pentru copii, pelicule si animatii educative perfecte pentru o seara petrecuta impreuna cu intreaga familie.