Social

#ruud van nistelrooy #nationala #olanda

Ruud van Nistelrooy si-a anuntat retragerea din nationala Olandei

euro 2000, dar la urmatorul C.E. a reusit patru goluri pentru nationala Olandei. A punctat o singura data la Mondialul din Germania, din 2008, apoi a reusit doua goluri pentru nationala orange in competitia care avea sa devina turneul sau de adio, EURO 2008.

Nistelrooy s-a mai retras o data de la nationala Olandei, dupa Mondialul din 2006, din cauza neintelegerilor cu fostul selectioner, Van Basten, insa apoi a revenit asupra deciziei.

Anuntul lui Van Nistelrooy l-a luat prin surprindere pe Van Marwijk, cel care l-a inlocuit pe Van Basten dupa turneul din Elvetia si Austria. "Regret ca nu ma pot folosi de calitatile si experienta sa, dar ii doresc mult noroc in continuare", a declarat Van Marwijk.

Olanda va juca primul meci sub comanda lui Van Marwijk pe 20 august , la Moscova, un amical in fata echipei care a eliminat-o de la EURO 2008, Rusia lui Guus Hiddink.

In campionatul spaniol, unde a ajuns acum doi ani, dupa transferul de la Manchester United, van Nistelrooy a marcat 41 de goluri in 61 de partide pentru Real Madrid.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea