Showbiz

#suleyman magnificul #actori #serial #showbiz #serial turcesc #vedete extern

Suleyman Magnificul revine! Cine sunt actorii indragitului serial in realitate?

Suleyman Magnificul - Sub Domnia Iubirii, serialul turcesc fenomen al ultimilor ani, revine pe micile ecrane, marti, 11 februarie, la Kanal D, continuand cea de-a treia serie a productiei, inceputa la sfarsitul lui 2013.

Asteptarea este pe cale sa ia sfarsit pentru telespectatorii care au asteptat cu inima la gura continuarea celebrului serial "Suleyman Magnificul". Povestea de dragoste dintre cel mai mare sultan al Imperiului Otoman, Suleyman, si frumoasa Hurrem reincepe la tv, din 11 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Cele 20 de episoade ramase din a treia serie vor fi difuzate saptamanal, lunea si martea.

Doua actrite, premiate la concursul Miss Turcia

Frumusetile feminine izbitoare din celebrul serial nu au fost alese intamplator. Doua dintre actrite sunt foste premiante ale titlului de Miss Turcia. Nabahat Cehre (Hafsa mama-sultana) a castigat doua titluri de Miss Turcia (1960, 1965), iar Cansu Dere (Firuze Hatun) a luat locul 3 la acelasi concurs, in 2000.

Citeste si: Victor Slav ii ia locul lui Mircea Solcanu?

Halit Ergenc, o cariera polivalenta

Pana sa devina actor, Halit Ergenc, interpretul celui mai impunator personaj din serial, Suleyman, a avut o cariera polivalenta. Actorul, extrem de indragit in cinematografia turca, dar devenit celebru abia acum, dupa realizarea serialului "Suleyman Magnificul" a cochetat, la 19 ani, cu ingineria marina, la care a renuntat rapid, dupa 1 an, dar si cu meseriile de operator pe calculator, dansator, specialist marketing sau solist vocal.

Selma Ergec, o poliglota

Putina lume stie ca frumoasa interpreta a rolului sultanei Hatice, sora marelui Suleyman, este o fina cunoscatoare a psihologiei si filosofiei si ca vorbeste fluent nu mai putin de cinci limbi straine: germana, turca, italiana, engleza si franceza. Printre principalele pasiuni ale vedetei se numara pictatul, jazzul si cantatul la vioara.

Citeste si: Lavinia Parva, schimbari drastice de imagine. Iata ce a facut iubita lui Stefan Banica Jr

Cele mai sexy prezente feminine din serial

Selma Ergec este considerata una dintre cele mai frumoase aparitii din serial. Cu dimensiuni perfecte ale corpului(1.78 m si 85-60-90), vedeta in varsta de 36 de ani cocheteaza cu succes si cu meseria de model, pe care o desfasoara in paralel cu actoria.

Citeste si: Casa regala din Spania, implicata intr-un nou scandal. Printesa Letizia si-a parasit familia?

De departe, Nebahat Cehre, care interpreteaza rolul sultanei-mama, este considerata o frumusete ravasitoare a serialului, in ciuda faptului ca are nu mai putin de 68 de ani. In ciuda varstei inaintate, vedeta este la fel de frumoasa precum colegele ei mai tinere cu 40 de ani, iar pozele din viata reala demonstreaza ca stie si sa se distreze la fel de bine ca tineretul.



Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare