Stil

#creion waterproof #blush #fond de ten #make-up #machiaj de vara

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist: Machiajul de vara - produsele care nu trebuie sa-ti lipseasca pentru un look fresh tot timpul zilei

De cate ori nu ne gandim cum sa ne machiem atunci cand temperaturile cresc. Vara lumina se schimba, devine mai calda, fata de iarna - cand lumina este rece (albastra) si atenueaza machiajul. Vara trebuie sa avem un machiaj discret, corector, in culori pale, sidefate, neutre. 

Baza de machiaj trebuie sa fie solida. Inaintea fondului de ten, se aplica un primer, ce formeaza o pelicula protectoare intre sebum si fond de ten. 

Fondul de ten, daca ai un ten mixt sau gras, opteaza pentru un produs oil-free, ten uscat opteaza pentru un produs 2 in 1, respectiv o crema hidratanta cu pigment. 

Pudra sa fie pulbere, care sa fixeze in profunzime baza de machiaj. alege o nuanta translucida. 

Pentru rezistenta fardului de ochii, aplica produse waterproof: primer pentru pleoapa, creion, mascara.

Buzele trebuie sa fi bine hidratate in prealabil, se contureaza si se hasureaza toata buna cu creion waterproof, apoi se aplica rujul sau glossul in nuanta potrivita cu restul machiajului. 

Blush-ul trebuie sa fie in textura compacta, nu sunt indicate cele grase sau cremoase, care se vor dizolva. 

Pentru un detaliu final, se poate aplica un spray fixator pentru machiaj. 

Sursa foto: www.pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea