Showbiz

#nou sezon #batem palma #emisiune

Cand incepe noul sezon „Batem Palma? la Pro TV”. Ce noutate aduce noul sezon

 

"Batem Palma?" sezonul 3 incepe pe 1 aprilie la Pro TV, iar emisiunea aduce o noutate intriganta: misterioasa cutie 25 intra in joc.

De la debutul sau, emisiunea prezentata de Cosmin Selesi a avut mult succes, cu peste 150 de concurenti castigand premii de peste 1.500.000 de lei, implinindu-si visurile. Chiar si atunci cand intuitia le-a fost pusa la incercare, iar uneori au descoperit doar 1 ban in cutie, experienta a fost una intensa si memorabila. Al treilea sezon promite sa fie si mai palpitant, aducand o mare noutate: cutia 25.

Indiferent daca concurentul accepta o oferta a Bancii sau decide sa mearga mai departe pentru a-si deschide propria cutie, acum exista posibilitatea de a juca si una dintre versiunile cutiei 25 - A, B, C, D sau E. Cu cinci optiuni distincte, concurentii isi pot vedea castigul dublat, injumatatit, pot primi un bonus de 5000 de lei, pot pierde totul sau pot parasi emisiunea cu suma pe care au castigat-o deja. Decizia de a juca cutia cu numarul 25 este strict la decizia celui care se afla in fata, aducand si mai multa tensiune si emotie in joc.

„De cand asteptam sa va povestesc despre noutatea acestui sezon… ce greu mi-a fost sa tin acest secret! Gata, acum e oficial, de aceasta data, punem la bataie… 200.000 de lei pentru ca daca un concurent obtine premiul cel mare si joaca cutia 25, cu multa intuitie de partea lui, poate ajunge ca suma sa-i fie dublata. Va dati seama?

Acum suspans si emotii! Pentru ca deja am filmat primele editii, va asigur ca nu trebuie sa ratati niciun minut, veti trai totul la cele mai inalte cote ca si noi. Va astept, din 1 aprilie, sa vedeti ce treaba frumoasa am pregatit, alaturi de super echipa noastra. Sunteti pregatiti sa… Batem Palma?”, a dezvaluit Cosmin Selesi inainte de inceperea noului sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare