Showbiz

#showbiz #madonna #andra #rihanna #fotografii vedete # poze socante Facebook

3 vedete criticate dur pentru pozele postate pe retelele de socializare

In incercarea de a-si impresiona fanii si de a-si creste popularitatea, vedetele nu se jeneaza sa urce pe retelele de socializare fotografii compromitatoare ori scandaloase, prin care, in loc sa atraga simpatia si like-urile fanilor, provoaca critici si indignare. Este si cazul Andrei, care a fost "rastignita" recent de fani, dupa ce a pozat intr-o tinuta de scena ceva mai provocatoare decat de obicei. Iata si alte vedete care au fost criticate dur pentru pozele postate pe Facebook.

1. Andra

Andra face parte din categoria vedetelor din Romania care au stiut sa aiba grija de imaginea lor. Vedeta a "pozat" intotdeauna intr-o fata cuminte a showbizului autohton. O poza urcata recent de artista pe Facebook a creat isterie printre fani... si nu de placere, asa cum multi ar crede, ci de critici.

Tinuta foarte sexy adoptata de cantareata, care-i scoate la inaintare decolteul adanc si lenjeria intima, impreuna cu seducatorul portjartier lasat intentionat la vedere, a devenit marul discordiei intre vedeta si fani. Cei mai multi au pus-o la zid, fiind indignati de modul in care a optat sa-si promoveze imaginea. Una dintre fanele artistei a invocat chiar statutul de mama intr-unul dintre comentariile rautacioase: "Esti mama. Nu se cade!".


Citeste si: Catalin Botezatu isi pregateste inmormantarea

2. Madonna

Si Madonna si-a socat fanii, la inceputul acestui an, cu o poza scandaloasa urcata pe Instagram. De data aceasta, nu vedeta a fost subiectul controversei, asa cum s-a intamplat in trecut, ci o ipostaza socanta cu fiul sau, Rocco, care a starnit indignarea si furia fanilor. Baiatul apare intr-o fotografie, alaturi de alti doi prieteni, in care tineau sticle de gin si votca in maini. Reactiile nu au intarziat sa apara, mai ales ca atat fiul vedetei, cat si ceilalti adolescenti sunt minori, insa vedeta a replicat ca fotografia in sine era doar de amuzament si ca niciunul dintre copii nu a consumat vreo pictura de alcool la momentul respectiv.

Citeste si: Michael Schumacher: isi va mai reveni marele campion de Formula 1?


3. Rihanna


Rihanna este in fruntea topului vedetelor lipsite de inhibitii pe internet. Cu o multime de fotografii in ipostaze compromitatoare - dezbracata, fumand marijuana, facand gesturi obscene -, artista si-a transformat conturile de pe retelele de socializare in surse de exhibitionism pentru curiosi. Desi de multe ori si-o face cu mana ei, intr-unele situatii, vedeta cade victima si postarilor altora, asa cum s-a intamplat la sfarsitul anului trecut, cand fostul sau iubit, Young Chris, a urcat pe Twitter o fotografie cu vedeta intr-o pozitie compromitatoare: goala pusca, deasupra acestuia.



Sursa foto: Cugetliber.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare