INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Stil

#stilist personal #Gabi Urda #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Te ajut sa vezi potentialul tau estetic si sa-l folosesti ca pe un instrument eficient de comunicare. Sa devii cea mai buna varianta a ta, sa te exprimi prin alegerile vestimentare, sa le intelegi si sa le folosesti pentru dezvoltarea ta personala.


Parcursul meu a inceput ca jurnalist pentru femei, cu o aplecare catre revistele de mirese. Apoi, am glisat in relatii publice cativa ani, unde mi-am dezvoltat abilitatile de comunicare, de interactionare cu medii profesionale diverse, unde am inceput sa invat cat de puternica este imaginea pe care o oferim celorlalti si cum poate deveni aceasta un instrument de dezvoltare personala si profesionala. Si, pentru ca in acest amalgam am invatat foarte multe lucruri, dar m-am si consumat teribil, pasul urmator, firesc la acea vreme, a fost sa fac ceva pe cont propriu.  Am inceput cu dezvoltarea unui business pe accesorii care a mers foarte bine o perioada. Ulterior am descoperit internetul si influenta lui, social media cu toate canalele sale si am revenit la partea de comunicator din mine.

Date de contact:
Gabi Urda
consultant de comunicare si stilist personal
Web: gabiurda.ro

Articole scrise de Gabi Urda

  •  
  •  
Gabi Urda