Showbiz

#reactie pro tv #emisiune regizata #Xenia Costinar #vocea romaniei

Reactia reprezentatilor PRO TV dupa ce Xenia Costinar, fosta concurenta la Vocea Romaniei, a spus ca show-ul e regizat

Reprezentantii PRO TV au emis o declaratie oficiala in urma afirmatiilor facute de Xenia Costinar, o fosta concurenta de la „Vocea Romaniei”, care a sustinut ca emisiunea este regizata.

 

Tanara a relatat experienta sa in cadrul show-ului de talente pe contul sau de TikTok si a adus acuzatii serioase atat la adresa emisiunii, cat si la adresa producatorilor.

Potrivit acesteia, show-ul „Vocea Romaniei” este regizat si ar fi fost contactata insistent timp de 5 ani pentru a participa la emisiune. Ea afirma ca a urcat pe scena dupa ce i s-ar fi promis un loc in marea finala.

“Absolut totul este regizat. Totul incepe acum 5 ani de zile cand primesc un telefon de la Vocea Romaniei si ca ar vrea foarte, foarte mult sa particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunandu-le ca nu am timp. Eu, la randul meu, antrenez, predau canto si nu am timp sa vin la concurs, plus ca nu mi se pare ca mi se potriveste. Si ei mi-au spus: «Nu-i nicio problema, trimiteti-ne studentii dumneavoastra sa vina la Vocea Romaniei». Eu le-am spus studentilor mei, nu au fost prea interesati. In fine…”, a povestit Xenia Costinar pe TikTok.

“Au continuat sa ma sune in fiecare an, timp de 5, ani sa vin sa particip la Vocea Romaniei, ca ei ma vad super departe, ca am sansa sa castig acest concurs. Si i-am refuzat, pana anul acesta. Imi spun ca producatorii chiar ma vor, eu o sa ajung pana in finala, totul este pregatit, ca ma duc direct in etapa de dinainte de auditiile pe nevazute. (…) Vin si cant, incep cu piesa pe care voiam eu sa o cant. Nici macar nu m-au ascultat, erau plictisiti, mi-au zis: «Hai sa canti altceva», oricum nu m-au prea bagat in seama, iar apoi au vazut piesa de opera in repertoriu si au zis sa o cant pe aceea. Am inceput sa cant si au zis: «Da, asta ramane, asta o sa canti tu, muzica clasica, pentru ca esti mai speciala. Vei intoarce cateva scaune si vei trece in etapa urmatoare”, a continuat tanara.

 Contrar asteptarilor, Xenia nu a reusit sa intoarca niciun scaun. Jurnalistii de la unica.ro au obtinut primele declaratii de la reprezentantii trustului PRO TV cu privire la acuzatiile facute de Xenia Costinar.

„Nu vom comenta declaratiile concurentei, avand in vedere ca fiecare participant poate percepe diferit aceasta experienta. Putem confirma faptul ca emisiunea are o structura bine stabilita. De-a lungul sezoanelor, multe voci incredibile au fost remarcate de antrenori, dar castigatorii Vocea Romaniei au fost intodeauna votati de catre public, in etapele live”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare