Showbiz

#cuplu neasteptat #America Express #sarut pasional

Cuplul neasteptat din noul sezon America Express: ce concurenti au fost surprinsi sarutandu-se pasional

 

Laura Giurcanu si Aris Eram au fost surprinsi intr-un moment pasional in masina, crezand ca nu sunt observati. Imaginile cu cei doi in timp ce se sarutau cu intensitate in masina creatoarei de continut au starnit speculatii cu privire la o eventuala relatie.

Fiul Andreei Esca a iesit la o intalnire romantica cu Laura, aparent sub forma unei prietenii. Cei doi s-au plimbat in oras, imbracati lejer, fara a lasa sa se banuiasca o relatie mai profunda.

Dupa o cina la un restaurant indian din Bucuresti, Laura Giurcanu l-a condus pe Aris acasa, iar intr-un moment de intimitate, au inceput sa se sarute pasional in masina. Ea a decis sa opreasca luminile masinii pentru a se asigura ca nimeni nu-i priveste. In prezent, ramane de vazut daca acest moment de pasiune reprezinta formarea unui cuplu sau este doar ceva trecator. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat inca starea relatiei lor.

In septembrie, Laura Giurcanu si Aris Melkior Eram au avut o prima vacanta impreuna in Ibiza, iar pe retelele de socializare au postat imagini din aceasta calatorie, lasand loc speculatiilor despre posibila lor relatie.

In prezent, cei doi lucreaza impreuna la un podcast pentru Antena 1, alaturi de Sanziana Negru si Alexia Eram. La inceputul filmarilor pentru America Express - Drumul Soarelui, Laura Giurcanu a afirmat ca este singura si nu se afla intr-o relatie amoroasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului