Showbiz

#protv #toamna #decizie

Decizie incredibila la PRO TV: Se inchide emisiunea de toamna care se voia a fi regina audientelor

PRO TV a adus in aceasta toamna mai multe formate noi pentru publicul larg, printre care „Sariti de pe fix”, „Groapa” si „Love Island”.

Din pacate pentru fanii postului din Pache Protopopescu, ceea ce se voia a fi adevarata „Insula Iubirii” nu a avut deloc audientele dorite, astfel ca emisiunea a suferit initial unele modificari, dupa care s-a luat o decizie dura.

Pentru ca n-a fost deloc regina audientelor, asa cum toata lumea spera, ci a inregistrat cifre foarte mici, sefii din PRO TV au decis ca emisiunea sa fie inchisa mai devreme decat a fost vorba initial.

Daca prima data au anuntat ca „Love Island” se va vedea pana in luna decembrie, inclusiv, iata ca acum Alina Ceusan, prezentatoarea show-ului, a dezvaluit ca mai sunt doar doua saptamani din emisiune, dupa care aceasta nu va mai fi difuzata. Deloc!

Anuntul vine la doar cateva saptamani dupa ce PRO TV a mai scos din grila de programe de la TV un serial care fusese anuntat cu surle si trambite si care se voia a fi lider incontestabil de audienta: „Groapa”.

Doar ca in privinta serialului vorbim despre o mutare, nu despre o renuntare: „Groapa” a fost mutat pe platforma VOYO, acolo unde se poate vedea in continuare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului