- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina
2. Paine cu dovlecel si nuci
Ingrediente:
- 3 cani de faina
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita praf de copt
- 3 oua
- 1 cana ulei vegetal
- 2 cani de dovlecel ras
- 1 lingura busuioc
- 1 lingurita oregano
- 1 cana de nuci usor maruntite
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 165 grade Celsius si unge o tava de chec sau cozonac cu ulei, apoi tapeteaz-o cu faina.
Cerne faina si amestec-o impreuna cu sarea, bicarbonatul, praful de copt, busuiocul si oregano intr-un bol.
Separat, bate ouale, adauga uleiul si apoi incorporeaza treptat amestecul de ingrediente uscate. La sfarsit, adauga dovlecelul si nucile si framanta aluatul cu mainile. Pune-l in forme si lasa-l la cuptor circa 40 de minute sau pana cand se rumeneste pe deasupra.
- Pagina anterioara
- Pagina 2 din 3
- Urmatoarea pagina