Sfaturi culinare

#concurs #retete #produse hopla #hopla #Hopla Condilieve

Castiga 3 produse de la Hopla Condilieve

Castiga 10 premii de la Hopla, pentru a te bucura de cel mai bun dressing pentru supele, salatele si pastele tale preferate. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu cu o reteta in care ai folosit un produs Hopla.

Hopla Condilieve este cel mai nou si cel mai bun dressing pe baza de grasimi vegetale, cu adaos de ulei de masline. Acesta este ideal pentru a da un gust mai bun si aromat salatelor tale, dar si de a avea o alimentatie sanatoasa in acelasi timp.

Hopla Condilieve este un produs natural, lipsit de grasimi hidrogenate si mai putin de 0,01% colesterol. In afara de salate, mai poate fi folosit pentru prepararea supelor sau a pastelor (tortelini, carbonara, ravioli etc.).

Este suficient sa incerci dressingul Hopla Condilieve o singura data pentru ca acesta sa urce rapid in topul produselor tale alimentare preferate, cu atat mai mult cu cat se prepara rapid si poate fi utilizat atat pentru sosurile calde, cat si pentru cele reci.

Concursul se va desfasura in perioada 16 - 26 august, iar castigatorul va fi anuntat in data de 27 august atat in pagina de concurs, cat si personal, pe adresa de e-mail.

Premiul consta in 10 seturi a cate trei produse de la Hoopla, respectiv doua pachete cu dressing pentru salata si unul cu frisca pentru asezonarea deserturilor preferate.

Castigatorii concursului sunt:

iuliaiulia95    
histria    
goleanu anisoara    
Cristina Laslo    
Ana C.    
maria viorel    
molnar cecilia    
Elena Nalbaru    
Veronica Iosub  
Tica Cristina   


Felicitari tuturor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sfaturi-culinare

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului