Plante de apartament

#plante de apartament #plante #feng shui

Plante care atrag dragostea in casa ta, potrivit Feng Shui

Dragostea este un sentiment universal, iar multe persoane cauta sa aduca armonia si iubirea in casa lor. Feng Shui este o practica straveche chineza care se concentreaza pe armonizarea energiilor in spatiul tau, inclusiv pe folosirea plantelor pentru a atrage dragostea si relatii armonioase. Daca doresti sa creezi o atmosfera de iubire si echilibru in casa ta, iata cateva plante care pot sa te ajute sa obtii acest lucru potrivit principiilor Feng Shui.

Trandafirul Roz

Trandafirii roz sunt simboluri clasice ale dragostei si romantismului. Potrivit Feng Shui, acesti trandafiri pot aduce o energie pozitiva in relatia ta. Planteaza un trandafir roz sau aseaza un buchet de trandafiri roz in zona de Sud-Vest a casei tale, care este asociata cu dragostea si relatiile. Acest gest va contribui la imbunatatirea comunicarii si a intimitatii in cuplu.

Bambusul

Bambusul este o planta care aduce noroc si prosperitate, iar potrivit Feng Shui, poate contribui, de asemenea, la atragerea iubirii in viata ta. Plaseaza un bambus in camera de zi sau in dormitor. Asigura-te ca apa din vasul acestuia este mereu proaspata si curata. Acest lucru poate spori energiile pozitive si poate aduce dragoste si fericire in casa ta.

Crinul Pacii

Crinul Pacii este o planta care purifica aerul si poate contribui la armonia in relatiile tale. Asaza un ghiveci cu crinul pacii in zona de Est a casei tale pentru a echilibra energia si a aduce liniste. Aceasta planta poate ajuta la reducerea stresului si tensiunii, ceea ce este esential pentru mentinerea unei relatii fericite.

Orhidee

Orhideea este o floare frumoasa si eleganta, cunoscuta pentru a simboliza dragostea si frumusetea. Potrivit Feng Shui, plasarea unei orhidee in dormitor poate aduce pasiune si romantism in relatia ta. Alege culorile pastelate, cum ar fi rozul sau albul, pentru a accentua energia iubirii si a echilibrului.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare