Plante de apartament

#infrumusetare casa #inflorire #flori

Florile care-ti infrumuseteaza casa! Infloresc tot anul

Exista foarte multe persoane care au drept pasiune florile. Datorita culorilor lor, dar si mirosului placut, foarte multe persoane aleg sa aseze ghivece cu flori peste tot prin casa. Iti spunem mai jos cinci exemple de flori care infloresc neintrerupt.

Orhideea. Are nevoie de lumina indirecta, temperaturi moderate, umiditate controlata si un drenaj bun al solului. Exista o multime de culori, de la alb pana la mov sau portocaliu.

Gazania. Are nevoie de expunerea directa la soare, sol bine drenat. Sunt ideale pentru climatul cald si uscat. Se gasesc in patru culori: alb, roz, galben sau portocaliu.

Gerbera. Are nevoie de lumina, temperaturi moderate si un sol bine drenat. Poate fi cultivata in ghivece sau in gradina. Culori: alb, roz, rosu, galben sau portocaliu.

Hibiscus. Necesita expunere la soare, temperaturi calde, sol bine drenat, umiditate moderata. Culori: alb, roz, rosu, galben si portocaliu.

Crin asiatic. Necesita lumina, un sol bine drenat si udare regulata. Se cultiva atat in ghiveci, cat si in gradina. Se gasesc in nuante de alb, roz, galben, rosu si portocaliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare