Plante de apartament

#cadou #flori #ziua indragostitilor

5 idei de flori pentru Ziua Indragostitilor pe care jumatatea ta le va indragi!

Ziua Indragostitilor este o sarbatoare care celebreaza iubirea si care a fost adoptata in aproape toata lumea. Asa ca mai mult ca sigur o sarbatoresti si tu alaturi de jumatatea ta. Fie mergeti intr-un city-break sau poate la munte, fie ca ai rezervat un loc la restaurantul preferat pentru o cina romantica sau veti revedea filmul preferat, important este sa fiti impreuna si sa va bucurati de compania celuilalt. Iar daca nu stii ce fel de cadou sa ii oferi, iti recomandam in continuare cateva dintre cele mai frumoase flori de Valentine’s Day de la Maison d'Or.

Daca vrei sa iti surprinzi jumatatea nu doar cu un aranjament floral deosebit, dar si cu alte mici daruri, ideale pentru o asftfel de ocazie, iti sugeram sa alegi o Cutie Cu Minirosa, Lisianthus, Hortensie, Trandafiri Rosii, Bottega Gold Prosecco, Lumanare Parfumata Si Baloane In Forma De Inima. Dupa cum poti vedea, aceasta contine in primul rand florile ce nu pot lipsi intr-o asftfel de zi. Aranjamentul contine flori roz si rosii, pentru a exprima dragostea si emotiile pe care le simti in fiecare zi, alaturi de persoana iubita.

Poate suna ca un cliseu, insa trandafirii rosii, ursuletii de plus (sau orice alta jucarie de plus) si dulciurile deosebite sunt in topul cadourilor pentru Ziua Indragostitilor. Asa ca daca vrei sa iti suprinzi iubita cu un cadou clasic si sa fii sigur ca o sa ii placa, iti recomandam acest aranjament deosebit, format dintr-o Cutie Cu 9 Trandafiri Rosii, Cutie 12 Macarons Si Ursulet - Mini Valentine's Day. Nu ai cum sa dai gres cu acestea, pentru ca reprezinta romantismul intruchipat.

In cazul in care florile preferate ale jumatatii tale nu sunt trandafirii rosii, nu trebuie sa iti faci griji. Ii poti darui trandafiri albi, mai exact o Cutie Inima Cu 33 Trandafiri Albi. De ce sunt atat de apreciate cutiile cu flori, in special cele cu trandafiri? In primul rand, datorita aspectului deosebit. Nimeni nu poate refuza o cutie in forma de inima, plina cu trandafiri special alesi. Apoi, florile vor rezista mult mai bine fata de cele dintr-un buchet, datorita modului in care sunt ambalate si a unor substante ce le hranesc si care se gasesc intr-un burete asezat in cutie.

Ziua Indragostitilor va reprezenta si un alt motiv de sarbatoare pentru tine? Planuiesti cumva sa iti ceri iubita in casatorie sau poate este aniversarea casniciei voastre? Atunci iti sugeram sa alegi ceva cu adevarat deosebit: un Buchet 101 Trandafiri Rosii. Nu mai are nevoie de nici o prezentare, pentru ca trandafirii rosii sunt emblema acestei zile deosebite.

Si nu in ultimul rand, iti prezentam un buchet cu un aspect putin neobisnuit avand in vedere marimea sa, insa iti garantam ca va fi o surpriza placuta pentru jumatatea ta: Buchetul De Flori Cu Anigozanthos, Minirosa Si Trandafiri. Este un buchet special, datorita florile pe care le contine, semnificatiei lor si modului in care este ambalat.

In incheiere, am dori sa stim care dintre aceste aranjamente florale ti-a placut cel mai mult si pe care il vei darui iubitei tale!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului