Plante de apartament

# comanda flori #flori iarna #flori # livrare flori

5 motive pentru care sa alegi livrare flori iarna aceasta!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizarii internetului din ultimii ani este shopping-ul online. Cand ati comandat ultima data un produs dintr-un magazin online? Nu-i asa ca a fost totul mult mai simplu si ca v-a placut aceasta experienta? In primul rand, ati economisit timp: daca nu locuiti langa magazinul de unde l-ati fi putut cumpara, probabil ati fi pierdut in medie o ora pe drum. Plus timpul petrecut in magazin (in functie de marimea acestuia). Sau poate nici macar nu se gasea in orasul vostru produsul mult dorit. Apoi, ati economisit si bani, pentru ca trebuie sa recunoastem: magazinele online au preturi mult mai bune fata de magazinele fizice. Si mai este si aspectul varietatii produselor: un magazin online ofera intotdeauna mult mai multe produse decat un magazin fizic.

In ziua de astazi, se pot cumpara multe produse online: alimente, produse de ingrijire personala, electronice si electrocasnice, ba chiar si materiale utilizate pentru constructia sau renovarea unei locuinte. Si avantajul este ca puteti comanda chiar si produse perisabile si delicate, cum sunt florile.

Este incredibil cum ne putem bucura de cativa ani de florarii online si cum am scapat de grija alegerii celui mai proaspat si frumos aranjament floral. Poate vi s-a intamplat si voua sa vreti sa le daruiti persoanelor dragi buchete de flori perfecte si sa primiti in schimb flori ofilite sau sa fiti nevoiti sa alegeti alte flori decat cele preferate. De acum, nu mai este nevoie sa faceti compromisuri. Este suficient sa alegeti serviciul de livrare flori online de pe maisondor.ro si o sa va bucurati de cele mai frumoase si mai proaspete flori. Indiferent daca aveti nevoie de un buchet, de un aranjament floral in cutie, de un cos cu flori sau poate de flori pentru ocazii deosebite, le veti gasi pe toate aici, la preturi excelente.

Iar daca nu sunteti convinsi ca ar fi bine sa alegeti flori dintr-o florarie online, in continuare o sa va prezentam cinci motive pentru care este bine sa alegeti livrare flori iarna aceasta!

  1. Veti economisi timp: stim cu totii cat este de dificila mentinerea unei balante intre locul de munca si viata personala. De aceea, va recomandam sa profitati de fiecare minut si sa va ajutati de tehnologie ori de cate ori aveti ocazia.
  2. Fiind iarna, sansele de a gasi florile preferate in stare excelenta la florariile obisnuite nu sunt prea mari. Asa ca profitati si comandati flori. Astfel, le veti primi in stare excelenta!
  3. Varietatea florilor: iarna stim cu totii ca nu se gasesc usor toate florile pe care ni le-am dori. Insa, intr-o florarie online exista mari sanse sa gasiti chiar si lalele in ianuarie de exemplu!
  4. Nu va mai faceti griji in privinta transportului, in zilele in care traficul este paralizat. Stiti si voi ca in momentul in care ninge sau este foarte frig, traficul este complet dat peste cap. Asa ca probabil veti prefera sa mergeti cu metroul de exemplu. Insa, daca doriti sa cumparati un aranjament floral deosebit, nu aveti sanse prea mari sa ajungeti cu el in cea mai buna conditie, mai ales la orele de varf. Solutia? Comandati dintr-o florarie online si beneficiati de livrare flori.
  5. Daca vreti sa ii faceti o surpriza unei persoane dragi, ii puteti trimite florile direct acasa ori la locul de munca. Sigur se va bucura de cadou intr-o zi mohorata de iarna.

Asadar, daca vreti sa le oferiti celor dragi flori, nu uitati ca aveti posibilitatea de a comanda online!

Sursa foto: flickr.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului