Nunta

#nunta primavara #nunta

Top 5 motive sa iti faci nunta primavara

Primavara reprezinta renastere si iubire, motiv din care este anotimpul popular pentru nunti. Haide sa aflam cum putem transforma o nunta de primavara intr-un eveniment cu adevarat memorabil. Conteaza atat locatia si imbracamintea, dar si aspecte, precum culorile sau decorul. Uite o lista pe care o poti folosi drept ghid pentru a avea un eveniment unic.

 

1. O locatie in aer liber

Temperatura este in continua crestere, ziua devine din ce in ce mai lunga si soarele straluceste pana mai tarziu. Acest trio este sinonim cu nunta in aer liber. Ia in considerare locatii precum gradinile, parcurile. Poti alege un loc din imprejurimile Bucurestiului. Gandeste-te doar la frumusetea filmului de nunta: flori viu-colorate, soarele sclipind pe cer, tu alaturi de partenerul tau in ziua cea mare. Sau cum iti suna o gradina plina cu magnolii? Ce poate fi mai spectaculos de atat? Un alt sfat pe care ti-l oferim este sa vizitezi mai multe locatii, iar apoi sa alegi ce ti-a placut cel mai mult.

2. Imbracamintea

Acum ca am stabilit unde se va tine evenimentul, e cazul sa stim ce sa purtam. Poti stabili de dinainte un cod vestimentar dupa bunul plac. Necesita atentie atat materialele hainelor, cat si nuantele acestora. Pune departe tot ce ai purtat in iarna: geci, fulare, pantaloni lungi. Orienteaza-te spre rochii, fuste si camasi cu maneca scurta. Sunt potrivite culorile pastelate si imprimeurile florale, iar din punctul de vedere al materialelor, recomandarea este sa fie subtiri, racoroase si sa se aseze lejer pe corp.

3. Alegerea unor culori potrivite

Pentru a avea un cadru complet este importanta si cromatica. Cum ti-ar suna ca peste tot ce ai construit sa adaugi un gri inchis sau un maro? Evita culorile inchise. Acestea duc cu gandul spre toamna-iarna, vreme intunecata si frig. Pentru anotimpul nostru sunt nepotrivite, de aceea ar trebui sa te orientezi spre nuante precum lila, roz sau verde pal. Alege fetele de masa, tacamurile si vesela tot in aceasta zona. Foloseste culorile chiar si pe invitatii pentru a sugera romantismul acestui anotimp. Un videograf de nunta profesionist va sti exact cum sa puna in valoare paleta de culori pentru a realiza cele mai spectaculoase cadre.

4. Flori naturale

Bucura-te de frumusetea naturii! Unei nunti fara buchetul miresei cu siguranta vei simti ca ii lipseste ceva. Florile albe si cu nuante pastelate sunt ideale. Acestea pot fi insa folosite si drept decoratiuni pentru a intregi aspectul locatiei. Se va crea astfel aspectul de renastere a naturii, iar invitatii vor aprecia acest detaliu. In plus, gandeste-te si la parfumul florilor de primavara: narcise, ghiocei, zambile sau lalele.

5. Meniu de primavara

Un meniu adecvat primaverii contine multe legume proaspete, fructe si peste. Pentru aperitive le poti pregati sub forma unor platouri. Alte preparate din care poti alege sunt rulourile cu spanac sau quiche-urile. Nu te limita insa la atat. Ca bauturi, poti servi ceaiuri sau cocktailuri cu fructe (poti adauga si inghetata pentru cei pofticiosi). Ghideaza-te dupa urmatorul principiu: mancare cat mai usoara. Asa cum vara iubim pepenele pentru ca ne racoreste, putem profita de primavara pentru a face o tranzitie de la mancarea grea din iarna spre iubitele fructe de vara.

Renasterea naturii este prilejul potrivit pentru a iti oficializa relatia de iubire. Poti folosi ideile prezentate in articol dupa bunul plac, le poti chiar combina si obtine rezultatul perfect pentru o nunta de poveste. Avand un cadru colorat si aerisit, o echipa profesionista de fotografi si videografi va putea realiza un proiect cinematic de inalta calitate pe care il vei revedea de fiecare data cu drag, amintindu-ti de acest moment special al vietii. Ultimul sfat din acest articol este sa verifici si prognoza meteo, deoarece vremea poate fi schimbatoare primavara.

FOTO: mirragio.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii