Nunta

#idei de cadouri #casnicie #aniversare #cadouri

Primii 10 ani de casnicie. Semnificatia aniversarilor si idei de cadouri

 

Casnicia, stim cu totii, reprezinta un angajament de durata, in perioada caruia viata este plina de iubire si devotament. Cu fiecare an care trece, cuplurile casatorite sarbatoresc in mod unic. Afla care este semnificatia primilor zece ani de casnicie.

Un an - anul de bumbac - Bumbacul simbolizeaza puritatea si flexibilitatea relatiei. Acest material reprezinta confortul si caldura din relatie. 

Doi ani - anul de hartie - Hartia simbolizeaza fragilitatea si capacitatea de a crea ceva nou impreuna. Un cadou potrivit pentru acest an poate fi o carte de dragoste personalizata sau o scrisoare de dragoste speciala pe hartie. 

Trei ani - anul de piele - pielea reprezinta durabilitate si stabilitate. Cu cat pielea este mai bine intretinuta, cu atat mai solida devine relatia.

Patru ani - anul de fructe si flori - este o aniversare despre recoltarea roadelor relatiei. Este o ocazie de a sublinia prospetimea si vitalitatea iubirii.

Cinci ani - anul de lemn - Lemnul reprezinta rezistenta si cresterea relatiei. Se ofera drept cadou lucruri din lemn, precum o masa de lemn sau rame foto personalizate din lemn.

Sase ani - anul de fier -  Fierul este un metal puternic, iar acest an reprezinta durabilitatea relatiei.

Sapte ani - anul de cupru - Cuprul este un metal maleabil, ceea ce sugereaza flexibilitatea si adaptabilitatea in relatie. 

Opt ani - anul de bronz - Bronzul este un metal durabil, iar acest an simbolizeaza soliditatea relatiei.

Noua ani - anul de otel - Otelul este un metal puternic si dur, care reprezinta forta relatiei. Acest an aminteste ca iubirea este puternica si de neclintit. 

Zece ani- anul de aluminiu - acest an marcheaza prima decada din casnicie. Aluminiul este un metal maleabil, care simbolizeaza flexibilitatea si adaptabilitatea relatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii