Nunta

#organizare nunti #marturii #nunta #organizare

Organizarea nuntii: 8 idei simpatice de marturii

Nunta este un moment important in viata fiecarui cuplu, iar daca iti doresti ca acest eveniment sa ramana mereu in sufletul celor dragi, poti pregati pentru fiecare invitat cate o marturie care sa ii aduca aminte de acest moment. Iar daca ai nevoie de o idee creativa, iata mai jos cateva idei care te-ar putea inspira!

Turta dulce personalizata

Daca iti doresti sa iti surprinzi invitatii cu un desert inainte de taierea tortului, le poti oferi ca marturie cate o turta dulce personalizata. Poti alege o turta dulce in forma de inima, decorata cu initialele voastre, sau poti opta pentru o turta dulce ambalata intr-o cutie eleganta, decorata cu o funda argintie.  Prajiturile sunt intotdeauna apreciate de invitati, iar turta dulce este un desert usor de transportat si de servit.

O sticla cu apa de lavanda

Apa de lavanda are un efect calmant si revigorant pentru piele, asa ca ar putea fi un cadou special pentru invitatii tai, mai ales dupa o seara lunga, in care au dansat si s-au distrat pana in zori. Poti alege sticle pentru marturii de la IndigoCards, pe care le poti umple cu apa de lavanda, si pe care le poti aseza apoi pe mese, pentru fiecare invitat. De asemenea, poti scrie pe eticheta sticlutelor un mesaj romantic sau le poti inscriptiona cu data nuntii.

O planta in ghivechi

Organizezi o nunta in aer liber? Atunci te poti inspira din frumusetea naturii pentru alegerea decorurilor, dar si a marturiilor. Spre exemplu, poti oferi o planta suculenta in ghiveci, care rezista ani de zile, fiind un frumos cadou, care le poate aduce aminte invitatilor de nunta voastra. In plus, poti personaliza ghiveciul cu un mesaj romantic, care sa fie in ton cu atmosfera evenimentului.

Mere caramelizate

Cu siguranta ai vazut la festivaluri si in parcurile de distractii celebrele mere caramelizate, care arata foarte bine si sunt extrem de delicioase. Acum, poti oferi ca marturie un astfel de desert, ambalat intr-o cutie transparenta si eleganta, decorata cu o funda colorata si cu un mesaj pentru invitati. De asemenea, poti opta si pentru alte tipuri de fructe glazurate, cum ar fi capsuni in ciocolata sau pere caramelizate.

Un mini-terrarium

O idee simpatica de marturie pentru nunta este un mini terrarium, care va aduce cu siguranta un zambet pe chipul invitatilor. Un colt de natura intr-un glob de sticla ar fi un obiect de decor special, atat pentru birou, cat si pentru dormitor. Asa ca invitatii tai s-ar bucura cu siguranta daca s-ar intoarce acasa cu un astfel de cadou, care le va aduce aminte mereu de nunta voastra.

Macaroons

Daca iti doresti o nunta selecta, in stil frantuzesc, in care eleganta si rafinamentul sa isi spuna cuvantul, ar trebui sa alegi o serie de marturii care sa reflecte aceasta atmosfera. Alege un sortiment preferat de macaroons si un set de cutii elegante, in care sa asezi fiecare desert.

Borcanele cu cafea

Prietenii tai sunt mari bautori de cafea? Atunci poti cauta un sortiment de cafea premium, cu o aroma intensa, pe care sa o pui in mai multe borcanele pentru invitatii tai. Cand o vor prepara acasa dimineata, isi vor aduce aminte cu drag de nunta ta, si de momentele frumoase petrecute impreuna. In plus, poti adauga chiar si un biletel cu povestea acelui sortiment de cafea, astfel incat totul sa fie cat mai autentic.

Un desfacator de sticle

Un astfel de cadou intra in categoria marturiilor amuzante. Insa, oricine are nevoie de un desfacator de sticle, iar tu le poti oferi in dar invitatilor tai un desfacator personalizat, in forma de rochie de mireasa.

Alegerea marturiilor ar trebui sa fie ca mai simpla misiune in ceea ce priveste organizarea unei nunti. Iar avantajul este acela ca poti alege dintr-o multime de idei originale cele mai frumoase marturii care sa fie in ton cu tema nuntii tale si cu atmosfera pe care iti doresti sa o creezi.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii