Nunta

#alegere rochie mireasa #rochie mireasa

Cum alegi persoana care sa te ajute la alegerea unei rochii de mireasa perfecte?

Daca data nuntii tale se apropie cu pasi repezi, cu siguranta una dintre cele mai mari griji pe care o ai este legata de alegerea tinutei potrivite. Orice femeie isi doreste sa straluceasca la propria casatorie, sa fie in centrul atentiei si sa se simta cea mai frumoasa.

 

Daca si tu te afli in aceasta postura, probabil ai pierdut ore in sir navigand pe internet, pentru a cauta diferite modele de rochii de mireasa. Acest lucru este de inteles, intrucat, de obicei, femeile sunt foarte pretentioase si atente chiar si la cele mai mici detalii. Fiecare cusatura, fiecare mic accesoriu poate avea o importanta deosebita.

Insa, in tot acest proces plin de provocari, poti lua cu tine o persoana care sa te ajute cu un sfat si cu o vorba buna. Probabil te intrebi cine sa fie aceasta persoana – mama, sora, cel mai bun prieten, fratele, tata sau poate chiar viitorul sot?

Iata cateva aspecte de care este bine sa tii cont, pentru a gasit ajutorul portivit:

Varsta

Alegerea unei rochii de mireasa este o decizie importanta. Acest element vestimentar are o influenta deosebit de puternica pentru starea ta de spirit din ziua nuntii. Cu siguranta nu ti-ai dori sa vina aceasta zi unica si sa iti dai seama ca nu esti multumita de felul in care arati in tinuta aleasa.

De aceea, este esential sa ai langa tine o persoana de varsta apropiata, care sa aiba o viziune ancorata in prezent, din perspectiva modei. Astfel, sansele de a aparea contraziceri si opinii diferite vor scadea.

Tipul de relatie pe care o aveti

Este important ca in procesul decizional de achizitie a unei rochii de mireasa sa iti ofere sfaturi un om foarte apropiat, caruia ii este comod sa fie 100% sincer cu tine. O persoana cu care nu esti atat de apropiata poate evita sa iti spuna ca, de exemplu, un anumit tip de tinuta nu te avantajeaza.

Poti opta pentru a cere parerea unui om cu care nu ai o relatie stransa doar in cazul in care acesta este reprezentantul unui atelier de croitorie, situatie in care, cu siguranta vei primi cele mai bune sfaturi.

Acest tip de ajutor il gasesti la Essalian.ro, un atelier unde vei intalni o echipa foarte bine pregatita, cara va simplifica semnificativ tot acest proces. Toti angajatii de aici au o gandire orientata spre nevoile tale, te vor asculta si te vor intelege.

Acolo unde este cazul, iti vor oferi si opinia lor de profesionisti, pentru ca, in final, sa ai parte de cea mai frumoasa tinuta, perfecta pentru tine. Pentru a se asigura ca vei fi in totalitate multumita de alegerea facuta, echipa va transforma, in prima faza, ideea ta intr-o schita. Daca iti place cum a iesit, aceasta va fi pusa in practica, iar rochia visurilor tale va deveni realitate.

Specialistii au realizat o multime de rochii de mireasa, iar expertiza este de necontestat. Ei vor reusi sa iti aduca articolul vestimentar, in stare perfecta, exact asa cum l-ai dorit. In ziua nuntii, vei purta o tinuta care te reprezinta, care te face sa stralucesti si sa te simti puternica, increzatoare.

Vei radia de fericire si toti invitatii vor observa acest lucuru. Tine cont de aceste aspecte si alege cei mai potriviti oameni care sa te ajute in alegerea unei rochii de mireasa ideale! In ziua cea mare, aspectul tau va fi impecabil!

FOTO: essalian.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii