Nunta

# rochii superbe #rochii de mireasa

Ce rochii de mireasa superbe vor fi la moda in 2023

A venit momentul! Te-a cerut in casatorie si deja ati hotarat sa faceti si petrecerea de nunta cat mai repede

 

Iar tu ai inceput sa iti cauti o rochie pe plac. Te gandesti cu nostalgie la momentele in care erai inca un copil si te jucai cu papusile.

Cum le imbracai in rochii albe, superbe, le pieptanai parul si le puneai tot felul de coronite. Iti imaginai atunci, ca, la un moment dat, cand vei fi mare, iti vei gasi si tu "printul" si vei ajunge sa porti la nunta o rochie cel putin la fel de frumoasa ca cele ale papusilor. Erau niste ganduri inocente de copil!

Insa, chiar daca ai crescut, acele clipe iti raman in amintire. Iar faptul ca te-ai visat din cand in cand mireasa, a fost si el un gand care a mai trecut pe la tine ocazional. Si, ce sa vezi? A venit momentul! Sunteti indragostiti lulea si vreti sa va uniti destinele!

Asa ca, de ceva timp ai inceput cautarile. Trebuie sa fii la curent cu noile tendinte, sa vezi ce se mai poarta, fiindca, intre timp, rochiile papusilor pe care le aveai tu, nu mai sunt cautate de miresele de acum. Acelea nu mai sunt la moda!

Ce mai e nou in "lumea mireselor"?

Moda se schimba tot timpul, mai ales atunci cand e vorba de cele mai spectaculoase si elegante rochii de mireasa. Si, daca ai fost la nunti in ultimul timp, s-ar putea sa fi vazut si tu ca multe lucruri s-au schimbat. Daca, acum multi ani, se purtau rochiile de mireasa foarte pompoase, de printesa, iar nuntile erau foarte mari, cu multe persoane, in aceasta perioada, multe cupluri proaspat casatorite opteaza pentru varianta opusa!

Tot mai multi tineri, decid sa faca nunti mici, doar cu cei apropiati lor, pentru a se putea bucura in voie de eveniment. Si, tot mai multe mirese, aleg variante simple de rochii de mireasa. Si, chiar daca ajung sa aiba trena, pietricele, perle ori dantela, nimic nu se mai face in cantitati exagerate, ci totul este deosebit de elegant. Chiar daca si acum exista o gramada de rochii fastuoase, se incearca sa nu se piarda niciodata pe drum rafinamentul.

Cum sa iti alegi rochia de mireasa?

Mai stii momentul in care erai cu viitorul tau sot in vacanta? Va simteati minunat impreuna, erati pe malul marii si, dintr- o data, s-a asezat in genunchi si a scos frumosul inel. Amandoi erati emotionati si dupa ce ti l-a pus pe deget, amandurora v-au dat lacrimile! Ai spus un "Da!" atat de hotarat, ca toti turistii de pe langa voi au sesizat ce lucru frumos se intampla si v-au aplaudat la final.

"Da"-ul acela nu il vei uita, cu siguranta niciodata! Si, daca vrei sa iti dai seama daca ai gasit sau nu rochia de mireasa perfecta, trebuie sa poti spune un "Da" la fel de puternic si pentru ea, atunci cand te vei vedea in oglinda! Altfel, nu e ceea ce cauti! Lasand trendurile o secunda la o parte, important va fi, ca rochia sa iti provoace sentimentul potrivit.

Dupa ce ti-ai gasit sotul perfect, singurul lucru de care mai ai nevoie este doar rochia de mireasa! Iar aceasta va trebui, in primul rand, sa te faca sa radiezi de fericire. Vei sti daca e sau nu cea potrivita inca din momentul in care o vei imbraca, fiindca rochia perfecta te va face sa radiezi de bucurie!

Tine cont de calitatea materialelor, de forma potrivita pentru tiparul tau corporal, de culori si de design, insa, lasa-ti si inima sa isi spuna cuvantul. Fiindca, si nunta si casatoria e ceva ce vine din inima, asa, si rochia de mireasa perfecta isi va "croi" drum spre tine, prin sentimentele pe care o sa ti le provoace cand o sa o porti!

FOTO: bestbride.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii