Nunta

#modele rochii nunta #rochii mireasa #rochii de mireasa

Cat de mult iti influenteaza starea de spirit modelul de rochii de mireasa pe care il porti?

Cu siguranta nunta reprezinta marele eveniment din viata fiecarei persoane. Viitoarele mirese asteapta cu nerabdare aceasta ocazie, pentru a-si jura iubire vesnica fata de omul iubit si a-si uni destinele. Casatoria este, practic, o etapa de trecere de la viata celibatara la cea de familie, astfel ca este normal sa simti emotii si trairi intense, atunci cand ziua cea mare se apropie cu pasi repezi.

Fiecare mireasa trebuie sa se simta cea mai frumoasa femeie din lume la acest eveniment grandios. Pentru a reusi acest lucru, modelul de rochii de mireasa pe care il alegi joaca un rol foarte important. La fel ca in cazul majoritatii femeilor, cu siguranta iubesti sa fii aranjata si sa prezinti o imagine impecabila.

Ei bine, atunci cand urmeaza sa fii mireasa, aceste dorinte se ridica la un nivel superior, deoarece vei fi toata ziua in centrul atentiei si, practic, acest eveniment este despre tine si despre barbatul care ti-a devenit sot. Fiind unul dintre pricipalii actori ai petrecerii de casatorie, in mod cert iti doresti sa impresionezi toti invitatii, dar, mai ales, sa te impresionezi pe tine.

Inainte de toate, pentru a fi cu adevarat fericita, este nevoie sa fii multumita de modelul de rochii de mireasa pe care l-ai ales. Acesta trebuie sa se aseze perfect pe trupul tau, sa iti evidentieze atuurile si, daca este cazul, sa iti ascunda micile imperfectiuni.

Apeleaza la un atelier de creatie si te vei bucura de o rochie fara greseala!

Pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste tinuta pentru nunta, este recomandat sa apelezi la specialistii cu o lunga experienta in domeniu. Ai la dispozitie o multime de modele de rochii de mireasa, de la cele clasice, printesa, sirena, pana la cele A line sau 2 in 1, astfel ca este posibil sa te pierzi printre variante si sa nu stii ce sa alegi.

De aceea, ai nevoie de sfatul expertilor, care iti vor oferi cele mai bune indicatii si te vor ajuta sa alegi o rochie potrivita pentru silueta si pentru look-ul pe care vrei sa il ai in ziua cea mare.

Rochii de mireasa ce inspira eleganta si rafinament

Daca te orientezi spre un atelier profesionist, asa cum este Essalian, ai garantia ca vei purta o tinuta de o frumusete fara cusur. Rochiile create aici au un farmec aparte, deoarece sunt realizate din dragoste pentru frumos.

Specialistii iti ofera posibilitatea de a personaliza tinutele, astfel incat sa te multumeasca in totalitate. Odata ce te vezi imbracata cu modelul de rochii de mireasa la care ai visat dintotdeauna si care iti pune in valoare toate atuurile, te vei simti cea mai frumoasa femeie din lume.

In ziua nuntii, increderea in tine va atinge cote maxime si vei imparti tuturor invitatilor energia pozitiva pe care o porti si pe care o emani prin toti porii. In acest fel, atmosfera conturata va fi una de poveste si vei avea parte de o nunta reusita, de care sa iti aduci aminte cu drag pe tot parcursul vietii.

Nu subestima niciodata importanta pe care rochia de mireasa o are asupra starii tale de spirit! Alege un model rafinat si elegant, pe care sa il porti cu mandrie, si cu siguranta te vei simti in al noulea cer in acea zi speciala!

FOTO: essalian.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare