Cele mai citite despre fortare inforire

Rujul rosu - instructiuni de folosire

Rujul rosu, cu putina atentie, se potriveste oricarei femei, indiferent de forma fetei ori culoarea tenului sau a ochilor.

Planteaza usturoi toamna, pentru o recolta generoasa

Alaturi de ceapa, usturoiul este una dintre cele mai utilizate plante comestibile din lume si nu este de mirare de vreme ce da mancarurilor un gust atat de bun. Usturoiul nu este greu de plantat si nici nu se incadreaza in categoria legumelor pretentioase. Cultivat in ghiveci sau direct in solul din pamant, usturoiul este la fel de bun, dar nu mereu da rod bogat. Daca vrei sa ai catei de usturoi mari si gustosi, este indicat sa realizezi plantarea in toamna.

Metoda rapida de fortare a cresterii bulbilor de primavara

Daca vrei sa te bucuri mai repede de florile de primavara, exista metode prin care poti forta dezvoltarea bulbilor. Zambilele, narcisele si lalele se dezvolta rapid la temperaturi reduse si infloresc mai devreme. Aplica si tu aceasta metoda si vei avea o gradina frumoasa la inceput de primavara!

Cele mai noi despre fortare inforire

Siguranta maxima, prin alegerea unui sistem de control acces potrivit pentru fiecare locatie

Siguranta este o nevoie fundamentala pentru fiecare om si pentru fiecare organizatie. In lipsa ei, activitatea este pusa in real pericol, iar stresul generat de un mediu nesigur diminueaza performanta. De aceea, este esentiala alegerea unui sistem potrivit de control acces pentru fiecare cladire, institutie sau firma in parte.

Afectiuni frecvente la nivelul mainii

Probabil ca nu te gandesti cat de importante sunt mainile tale pana cand nu ai o problema cu ele. Poate ca problema a aparut treptat. La inceput, simteai furnicaturi sau un usor disconfort, iar acum, de fiecare data cand iti misti mainile, ai dureri suparatoare.

De ce rosiile tuguiate pot fi periculoase pentru sanatate. Explicatiile specialistilor

Rosiile tuguiate pot fi un pericol pentru sanatate, avertizeaza specialistii. Daca unii fermieri sustin ca acel mot este o caracteristica a unui soi bulgaresc de rosii, specialistii avertizeaza ca acesta poate indica fortarea coacerii cu diverse chimicale.