Social

#acces potrivit #siguranta maxima #locatie #siguranta

Siguranta maxima, prin alegerea unui sistem de control acces potrivit pentru fiecare locatie

Siguranta este o nevoie fundamentala pentru fiecare om si pentru fiecare organizatie. In lipsa ei, activitatea este pusa in real pericol, iar stresul generat de un mediu nesigur diminueaza performanta. De aceea, este esentiala alegerea unui sistem potrivit de control acces pentru fiecare cladire, institutie sau firma in parte.

Yala electromagnetica – control acces riguros si eficient

Acest tip de yala din oferta Shop-Security.ro este recomandat in locatii diverse, precum institutii publice, spatii de birouri, banci sau oriunde altundeva exista nevoi sporite de securitate. Dispozitivul consta intr-un electromagnet montat pe partea interioara a unei usi si o placa metalica montata pe partea exterioara. Functionarea se realizeaza prin aplicarea unei tensiuni electrice asupra electromagnetului, fie pentru a-l activa, fie pentru a-l dezactiva.

Yalele electromagnetice permit o identificare riguroasa a persoanelor care patrund intr-o anumita zona cu ajutorul unui card de acces sau al unui cod numeric ori de alt tip.

Un astfel de sistem este foarte greu de fortat sau de manipulat de catre o persoana lipsita de cunostinte de specialitate. El rezista cu succes incercarilor de fortare si face imposibil accesul neautorizat. In plus, este usor de folosit si de intretinut si poate fi integrat cu alte sisteme de securitate.

Avantajele unui control acces cu sistem de pontaj

O solutie de acest tip ofera siguranta faptului ca intr-o cladire patrund doar persoane autorizate. Este necesar in institutii precum scoli si campusuri universitare, spitale, sedii ale unor autoritati ale statului, firme private sau fabrici.

Solutia prezinta avantaje multiple, precum posibilitatea de a monitoriza, permite sau bloca accesul in fiecare zona sau incapere in parte, dar si pe aceea de a inregistra orele de plecare si de sosire ale fiecarui angajat, monitorizand astfel prezenta si punctualitatea.

Pot fi utilizate diverse metode de identificare, precum carduri de acces, cititoare de amprente sau unele pe baza de parola, pentru a verifica nu numai identitatea, ci si permisiunile specifice fiecarui angajat ori vizitator.

Angajatorii obtin, pe aceasta cale, reducerea considerabila a fraudei legate de inregistrarea orelor de lucru, fiecare intrare si iesire fiind asociata corect cu numele angajatului respectiv. Managerii si administratorii obtin date precise despre orele lucrate, dar si despre absente si intarzieri, ceea ce le permite sa ia decizii pe baza unor informatii mai presus de orice indoiala.

Turnichetii – ideali pentru un flux mare de persoane

Dispozitivele de control acces de acest tip permit intrarea si iesirea persoanelor, una cate una, pe baza unei cartele. Ele sunt folosite pentru a controla si monitoriza eficient accesul unui flux mare de oameni si pentru a asigura un plus de securitate.

Utilizarea este recomandata la intrarile principale sau pe anumite coridoare interioare ale unor cladiri de birouri. De asemenea, solutia este ideala in spatii publice unde se organizeaza evenimente de mare amploare, precum concerte sau festivaluri. La fel stau lucrurile si la intrarea in locurile cu volum mare de pasageri, precum aeroporturi, gari sau statii de metrou.

Utilizarea turnichetilor face posibil un control eficient al fluxului de persoane in anumite zone si impiedica accesul neautorizat. Este mai simplu sa inregistrezi si sa monitorizezi date despre persoanele care intra si ies din zona respectiva, ceea ce sporeste securitatea.

Doar cu un sistem de control acces adaptat perfect necesitatilor tale vei putea sa asiguri o securitate deplina!

 FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea